alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gule hættetrøjer

 
[6]
Mænd Originals Gul adidas Adventure Big Logo hættetrøjeMænd Originals Gul adidas Adventure Big Logo hættetrøje

adidas Adventure Big Logo hættetrøje

Mænd Originals

Børn Basketball Gul adidas x LEGO® Donovan Mitchell hættetrøjeBørn Basketball Gul adidas x LEGO® Donovan Mitchell hættetrøje

adidas x LEGO® Donovan Mitchell hættetrøje

Børn Basketball

De gule hættetrøjer er et must i enhvert aktivt menneskes garderobe

Under opvarmningen kan hættetrøjen blive din redning, inden din krop er fuldt opvarmet. Men den er også en atletisk tilføjelse til enhver garderobe, som savner en smule street style coolness. De bløde hættetrøjer er lige så perfekte til de stille dage, som den intense kamp på banen. Blød fleece og gule hættetrøjer i fleece, giver ekstra solskin og komfort til enhver garderobe.

Gule hættetrøjer inspireret af hip hop farverige, urbane murals

Iklæd dig adidas ikoniske Trefoil logo. Skil dig ud i de smukke, gule nuancer med spændende grafik og klassiske silhuetter. For lidt 90'er funk, kan du vælge en cropped hættetrøje sammensat med et par kontrasterende joggingbukser. De kommer også i fede colour block versioner, som byder på ekstra detaljer og lidt flere farver til de grå dage. Vores hættetrøjer kommer i mange former og fits, fra slim til oversized. Fra cropped til de helt lange. Så du kan nemt finde det look, som passer perfekt til din unikke stil. Det bløde, kraftige strik smyger sig om din krop. Har du brug for ekstra rummelighed? Vælg en gul hættetrøje med kænguru lomme, så alle dine ting er lige ved fingerspidserne.

Solskin året rundt

I en gul hættetrøje, vil du med sikkerhed få ekstra opmærksomhed. For ekstra lys i din retning, vælg en gul hættetrøje med reflekterende detaljer. Til træning, har vores hættetrøjer en løs pasform, så der er plads til din krops bevægelighed. Hættetrøjer med lynlås, giver dig nemt og bekvemt træningstøj, som du hurtigt kan tage af og på. Siden 2021 er 50% af adidas kollektioner lavet af genbrugsmaterialer. Primeblue og Primegreen er banebrydende teknologier, som genanvender brugt plastic og opsamlet plastic fra verdenshavene. Disse materialer er slidstærke, åndbare og gode for både jorden og for dig. Innovation er nøglen i adidas gule hættetrøjer, de giver dig mange flere solskindage med god samvittighed.