alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gule bukser

 
[9]

Gule bukser: skil dig ud fra mængden

Skal alt partout være klassisk og minimalistisk? Det behøver ikke at være sådan. Hos adidas favner vi hele regnbuepaletten, så alle behov blive tilfredsstillet. Gule bukser stråler som en sol af glæde og positiv energi – perfekt til sport, hvor intensiteten stiger. Eller til hverdag, når du ønsker kolorit på outfittet. Træk i et par gule bukser til de sunde løbeture, så andre kan se dig på afstand. Eller vær trendsætteren i træningscenteret, hvor adidas er kendt for at skabe modebølger. Gule bukser giver dig uanede muligheder. Farven kommer i mange nuancer. Fra den mørkere karrygule over frisk citrongul og videre til en lysegul med et hvidligt skær. Samt alle tonerne midt imellem. Du vil stråle om kap med dit eget tempo. Vær ikke bleg for at presse dig selv – AEROREADY tager imod fugt, så du kan forblive tør under sport.

Gule bukser er et opløftende indslag på dit look

Farven gul er det altoverskyggende på bukserne. Men bukserne er meget mere end det. UV-beskyttelse holder dig kørende i solskin, mens kompressionspasformer mindsker vibrationer i musklerne. Fordelene ved gule bukser stopper ikke her. Du kan nemlig pryde dine ben med benklæder i genanvendte materialer. Dermed får du et aspekt af miljø og emissionsreducering med ind i dit outfit. Genanvendt polyester er en stor del af tidens fleksible buksedesigns. De er samtidig også forsynet med elastan, for at give dig fri bevægelse i benene. Elastiske taljer sørger for optimal pasform, da du kan indstille og justere til det punkt, hvor du har det mest behageligt. Sportsvejen bliver lysere i et par gule bukser i letvægtsmaterialer. Bløde bagsider føles befriende mod huden – perfekt når der skal løbes, vandres eller cykles på alle intensitetsniveauer. Friskheden er i top med gul som omdrejningspunkt. Du vil blive det gule lyn på sportsbanen.