alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Grønne toppe

 
[9]

Lækre grønne toppe og ærmeløse T-shirts i behagelige snit

Med de seneste grønne toppe og ærmeløse T-shirts fra adidas får du tøj fremstillet af materialer der er helt fremme i udviklingen, og samtidig med snit som er behagelige og have på og ikke hæmmer i bevægelser eller aktivitet. Du vil også kunne genkende det ikoniske 3-Stripes tema på de fleste modeller og ting som det fugtabsorberende AEROREADY, der hjælper med at sørge for at fugten transporteres væk fra din krop, så du har en behagelig følelse og heller ikke nedkøles uheldigt af fugt. Designet er naturligvis sporty, men trøjerne kan lige så vel bare bæres i fritiden, som når du virkeligt knokler på med træning.

En grøn top giver så mange muligheder

Grøn er jo en taknemmelig farve, der sagtens kan kombineres med mange andre farver, uden at man ligner en malers pallette. Du kan også vælge blandt flere nuancer, så du måske kan finde en mere afdæmpet, eller modsat, en mere skrigende grøn top som det nu lige passer dig. Der kan også være stor forskel på, hvad du vil bruge din nye trøje til, og der kan du nemt finde inspiration og valgmuligheder blandt adidas forskellige modeller, hvor nogle måske er lidt henne à la en vest, mens andre er decideret ærmeløse toppe eller T-shirts.

Skil dig ud med en grøn top

Med et klart design, genkendelige elementer og farver der enten er ovre i det lidt diskrete eller i pang-grøn, så er det en stil som gør at du kan skille dig ud og være din egen, samtidigt er det også farver du kan gense hos flere professionelle idrætshold og atleter. Om du så vil ligne netop nogle af dem, eller helst vil gå egne veje og skabe din helt egen stil, det er op til dig, adidas giver dig valget.