alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Grønne tasker

 
[22]

Grønne tasker: en modefarve du kan have med overalt

Farven er grøn og den skaber opmærksomhed på den helt rette og positive måde. Du forbinder den med sommerens grønne græs, med dugen på eksamensbordet og ikke mindst med håb. Nu kan du gøre grønne tasker til en del af dit look. Stort eller småt. Du kan rejse flere dage på sportslejr eller udføre hverdagens ærinder med plads til det hele. Grønne tasker i alle afskygninger. Over skulderen eller brystkassen. På ryggen, i hånden eller omkring livet. Du kan bære din taske, som du bedst kan lide det. Til træning eller livstilsbrug. Farven findes i flere udtryk og er et sikkert hit til alt, hvad enten du er mest til limegrøn, flaskegrøn, olivengrøn, eller en helt fjerde eller femte grøn tone. Komforten kan mærkes fra første dag. Begiv dig ud i livet med polstrede skulderstropper, bærehank og ventilation på ryggen. Til uendelige timers eventyr med dit habengut ved din side.

Grønne tasker – på tur i det grønne med yndlingsfarven

Kombinér dig ud af dine taskebehov, eller brug dem hver for sig. En bæltetaske sammen med en rygsæk er et festivalsæt, som fordeler din bagage på flere stationer. Små grønne tasker med plads til det mest nødvendige. Pung, smartphone og andre småting. Eller store rejsetasker med mange separate rum. Grønne tasker følger dig overalt. Skole, træning, job eller rejse. Du kan have dine pakkenelliker med på komfortabel vis. Bæredygtige materialer holder fokus på miljøet. Hvor genanvendelighed er med til at reducere emissioner og resurser. Til træning med adidas. Grønne tasker understøtter din personlige stil, når du med motivation og ambitioner tropper op til en holdtime, eller løfter jern for at opbygge muskler. Mode og funktionalitet går op i en højre enhed, så du kan skabe kontraster med dine grønne tasker, der opbevarer lige hvad du har brug for.