alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grøn · Rygsække

 
[15]

Grønne rygsække - bær dine ting i den absolutte yndlingsfarve

En taske over armen eller på skulderen. Det er bare ikke helt det samme som komforten fra en rygsæk, der på perfekt vis skaber balance i tingene med sine to stropper. Bliv klar til at have de mest nødvendige ting med dig. Grønne rygsække er din basisopbevaring til sport og hverdag. Brug den til det hele, fra skoledage og legeaftaler, til træningssessions og lejrskoleophold, storbyferier og alt det andet, hvor du har brug for oppakning. En slidstærk bund i gummi danner rammen om bærekraft og holdbarhed, så du nemt kan pakke alt det tunge nederst og skabe den optimale vægtfordeling opefter. Stik din vandflaske ned i en sidelomme og fordel bøger, laptop og snackboks struktureret og organiseret. Praktisk rumopdeling gør det let at finde tingene på overskuelig vis.

Grønne rygsække – i præcis den volumen du har brug for

Du løber for at nå bussen eller cykler afsted med din grønne rygsæk. Pulsen stiger, men du holder tør på ryggen. Skulderstropper og rygstykke med mesh er din komfortable redning, når det går stærkt. Lad din ryg slappe mere af i selskab med støddæmpende skulderremme, som letter vægten fra dine pakkenelliker. Limegrøn, armygrøn eller noget helt tredje derimellem. Grøn er ikke blot håbets farve, men også en alsidig farve med mange facetter. Tag farven til et højere niveau sammen med grønne rygsække med klublogo, og vis din dedikation til alle på din vej. Grøn som skovens naturlige og organiske farve. Vælg grønne rygsække, som har fokus på bæredygtighed. Tasker fremstillet i 100 procent genanvendt polyester er din måde at støtte resursereducering på. Træk lynlåsen op, klik spænderne sammen og begiv dig ud på nye sportseventyr med stor adidas-attitude. Din rygsæk tager slæbet mens du er på farten. Brug også den praktiske bærehank for yderligere variation.