alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Grønne kjoler

 
[1]

Bliv sommerklar med en af adidas grønne kjoler og nederdele

Et plisseret skørt eller en nederdel fra adidas, formår at bringe det bedste fra flere verdener sammen. Med et retro-glimt dannes flashbacks til fortiden, men samtidig formår de at give et indblik i fremtiden med den moderne stil. De grønne kjoler og nederdele fra adidas tillader dig at fremstå både elegant, sporty og afslappet på en og samme gang. De har en behagelig pasform, og kan matches med lige præcis den trøje, t-shirt eller overdel som du ønsker det. Modellerne har en elastisk talje, hvilket giver god komfort og betyder nederdelene sidder perfekt til kroppen uanset hvad di foretager dig.  Du bevarer bevægeligheden i disse kjoler, så du kan sagtens give den gas på banen, i byen eller hjemme i haven og stadig føle dig godt tilpas. De fås i flere farver, så der kan kombineres på forskellig vis, alt efter temperament.

Kombinerer det sporty og det enkle med en grøn kjole

Med en stilfuld og elegant nederdel fra adidas, har du mulighed for at skille dig ud fra mængden, da de grønne kjoler er stilfulde og enkle, men samtidig udstråler en sporty stil. Så uanset om du står og skal ud og spille tennis, skal en tur ud i naturen, mødes med familie & veninder, eller blot skal være derhjemme, vil en af de grønne kjoler fra adidas med garanti være et hit og en sikker vinder hver gang. Du har mulighed for helt frit at sammensætte dit look og kan dermed udtrykke din personlighed gennem din udstråling. Du fremstår med en af adidas’ grønne kjoler som en vinder, der ved hvad du vil. Og udover at sende et signal til omverdenen om at du går op i komfort, så bevarer du kontrollen og behageligheden, og kjolerne symboliserer at du er i perfekt harmoni mellem fortid, nutid og fremtid, med disse tidløse klassikere.