alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grønne bukser

 
[79]
Pris
239 kr. - 1.599 kr.
2391599
1 / 2
Side:af 2

Skil dig ud fra mængden med et par grønne bukser fra adidas

Med et par grønne bukser fra adidas kan du trygt kaste dig ud i hverdagens udfordringer. De findes i mange forskellige modeller, lige fra klassiske 3-Stripes til khaki bukser i en lang række andre udgaver og med forskellige snit. Så uanset smag og behag, kan der findes det rette par til netop dig. De forskellige udgaver findes i flere farver, både med masser af spræl og gang i den, men også helt neutrale farver kan selvfølgelig findes. Og der kan også findes nogle til camouflage i skoven, de kan ikke bare bruges under træning eller vandreture, men naturligvis også i dagligdagen, hvor man frit kan sammensætte resten af sit outfit, da nærmest alle modellerne kan passe med forskellige T-shirts eller trøjer. 

Hvis du er til det sporty look kan grønne bukser være perfekt

Med et par grønne bukser fra adidas kan du kombinere hverdagsbrug med sporty brug. De er enkle og samtidig med detaljer der gør dem smarte og praktiske til nærmest al slags aktivitet. De grønne bukser kan sagtens bruges som træningsbukser under selve din træning, men de kan også benyttes til at trække i på vejen til og fra træning. Ligesom de sagtens kan anvendes til brug i hverdagen, da de sender et signal om at du har styr på dit liv og ved hvad der er rart og behageligt at have på. De grønne bukser findes både i udgaver til herrer og damer, nogle holder bedre på varmen og er mere svedabsorberende end andre, så alt efter hvilke behov og ønsker du har, kan det rette par findes her et sted. Et er i hvert fald sikkert, der er dømt fuld bevægelsesfrihed i alle par og modeller, og det gælder uanset om det er under træning eller ved almindelig brug derhjemme.