alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Grå · Superstar

 
[5]
Mænd Originals Grå SUPERSTARMænd Originals Grå SUPERSTAR

SUPERSTAR

Mænd Originals

Grå Superstar: stjernestatus på egne fødder

Du har med stor sandsynlighed selv ejet et par, eller også kender du nogen, som kender nogen, der også er fan af Superstar-modellerne. Her, der og allevegne. Et kultdesign, som bliver ved at imponere både takket være sit letgenkendelige look og de mange farvemuligheder. Grå Superstar er især til dig med hang til det klassiske. Her har vi en tidløs og nordisk farve, som altid er stilsikkerheden selv. En skomodel, der både ærer fortid og nutid. Siden 1969 – og sin entré på basketballbanen – har Superstar pakket millioner af fødder ind med komfort. Du kan gøre det samme i et gråt par, som i hvert fald ikke falder i ét med tapetet. De perfekte toner er skabt – ikke for klinisk og uskyldig, men heller ikke for larmende. Med formstøbte indersåler er du sikret komfortable skridt hele vejen igennem.

Grå adidas Superstar – sæt dit aftryk på sportsbanen og gågaden

Et skodesign skabt til basketballbanen. Du kan selvfølgelig stadig bruge dine grå Superstar til alle de aktive timer. Men gør dig samtidig klar til at matche de alsidige sko med alt fra træningsbukser og short til jeans og sportskjoler. Uanset hvor vildt du danser natten ind, eller hvor meget du går til den under træning, så er de kraftige slidstærke gummisåler din sikring sammen med de afrundede tåspidser, der agerer ekstra værn mod kantsten og andre forhindringer i bylivet. Med brede snørebånd og bløde læderoverdele garanterer grå Superstar dig komfort og pasform, som du ønsker det. Som en fast del af Originals-linjen er Trefoil det logo, du altid kan kende skoene på – ofte sammen med 3-Stripes og de berømte zigzag-takkede kanter. Grå Superstar er karakteristiske hele vejen rundt. Det er et skolook, der altid bringer gode minder frem, og som vil tage dig ud i fremtiden med vanlig genkendelse, så alt er autentisk, som det skal være.