alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Grå sweatpants

 
[57]
1 / 2
Side:af 2

Grå sweatpants kan man altid bruge

Hvad enten du vil have et par grå sweatpants som viser din støtte til dit favorithold, du skal bruge et par træningsbukser til fitnesscentret eller klubben, eller du bare vil have et par bløde, behagelige bukser til afslappet brug. Så kan du finde lidt af hvert her. Klubbukserne med det originale logo, træningsbukser til fodbold, joggingbukser til den koldere tid på året, eller til at holde varmen til du skal til at løbe, eller du skal hoppe i svømmebassinet og yde dit bedste. Udvalget er så der også er plads til forskellige nuancer af grå, forskellige snit og bukser i moderne stil, klassisk stil eller endda retrostil. Jo, sig ikke at du ikke har nogle valgmuligheder. Polyesteren vi anvender er i videst muligt omfang fremstillet af genanvendt polyester, så vi kan spare på vores fælles resurser og samtidigt sænke udledningen ved fremstilling. Bomulden i bukserne er også dyrket i overensstemmelse med kravene fastsat af Better Cotton-initiativet for bæredygtigt produceret bomuld. Her er også flere bukser med adidas' fugtabsorberende AEROREADY - dine grå sweatpants teknologi, som du kan have det behageligt i, selv efter en ordentlig løbetur.

Vælg dit design og pasform blandt disse grå sweatpants

Din kropsform, sport eller dit temperament kan være med til at bestemme, hvilken pasform der er den rigtige for dig:. fra løst og over til slim som sidder tæt til kroppen. Her er også adskillige designs at vælge i mellem og for eksempel kan du vælge nogle der både har de klassiske 3-Stripes på siderne, og adidas logoet, eller du kan vælge nogle lidt mere diskrete med enten 3-Stripes eller Trefoil logo klassisk placeret, enkelte modeller har iøjenfaldende prints eller adidas stående ned af det ene ben, eller andre, smarte designfeatures så du kan vælge at skille dig lidt ud fra mængden.