alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Grå beanies

 
[3]
Pris
179 kr. - 199 kr.
179199
Originals Grå Camo Knit-Cuff hueOriginals Grå Camo Knit-Cuff hue

Camo Knit-Cuff hue

Originals

Grå beanies sætter en stopper for kolde ører

Vær forberedt på vejrets udfordringer med det rette tilbehør, som holder dig varm og tør, når du har brug for det. Hos adidas får du grå beanies som prikken over i’et på dit sportslook. Den klassiske og tidløse farve gør sig godt til alt. Den funktionelle hovedbeklædning er din garanti for lune temperaturer og komfort. Brug grå beanies til løbeture og masser af andre sportsaktiviteter. Eller giv dit hverdagsoutfit et pift med en grå hue, der understreger en sporty og streetsmart attitude. Det er ikke kun på ydersiden at de fikse huer kommer til deres ret. AEROREADY-teknologien sørger med sin fugtabsorberende virkning for, at du holder tør omkring hovedet under sport. Sved transporteres væk fra indersiden af materialerne, så du kan give den en ekstra skalle til træning med velbehag. Tag blæsende og våde sportsdage med et smil, for grå beanies er designet med funktionalitet til at modstå elementerne.

Grå huer leder dig på rette vej

Bliv set i mørket på dine obligatoriske løbeture. Grå beanies med refleksdetaljer lader andre trafikanter se dig i mørke. Giv den fuld skrue i modvind med vished om, at din hue bliver på sin plads. Tætsiddende pasformer med brede elastikkanter holder huen på plads under heftig aktivitet og udfordrende vejrtyper. Nyd blødheden om ører, pande og hovedbund. Hos adidas går vi all in på bæredygtighed, som er nutiden og fremtiden. Dermed kan du tage din hue til næste niveau, iklædt grå beanies fremstillet i 100 procent genanvendt polyester. Ikoniske 3-Stripes eller retro Trefoil sender dig genkendelig ud ad døren. Alle kender logoerne, der altid bruges kreativt i designprocessen. Vælg en grå hue med foldekant for et fiskerlook, eller nyd godt af en model med flade syninger. Indvendig blødhed, varme og tørhed er din basis for en behagelig omgang sport.