alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grå hættetrøjer med lynlås

 
[15]

Grå hættetrøjer med lynlås - justér selv for udluftningen!

For køligt til træning i T-shirt eller top? Grå hættetrøjer med lynlås er løsningen, når der skal ekstra varme til. Undgå nedkøling i en af de funktionelle overdele, der holder på varmen uden at overophede. Fleksible og varme muskler bibeholdes under træning samtidig med at din hud forbliver tør. AEROREADY skaber automatisk svedtransportering, der slipper af med klæbrige tekstiler. Dermed er linjen lagt til at presse dig selv under dine performances – uden af gå ned på komforten. Få hurtigt dine grå hættetrøjer af og på med lynlås. Perfekt og praktisk designet med kvalitetslynlåse, så du samtidig kan justere for ventilationen om nødvendigt. Grå hættetrøjer med lynlås i din favoritnuance. Du vælger selv blandt lyse- og mørkegrå toner samt alt derimellem. Fællesnævneren er adidas-logoet, som pryder på kreativ vis.

Aktivitet eller afslapning i grå hættetrøjer med lynlås

En modemæssig klassiker! Grå er farven, du kan kombinere med alt. Du får en sporty og street-smart sportsoverdel, der er cool sammen med matchende træningsbukser, men også sammen med jeans, shorts eller et par leggings. En praktisk hætte med tilhørende stropper giver dig muligheden for at snøre til og lukke af for blæst. Skal dine personlige ting opbevares sikkert, skal du gå efter designs med lynlåslommer. Tag bæredygtighed med under dine sportsaktiviteter. Grå hættetrøjer med lynlås i genanvendte materialer er en selvfølge hos adidas. Vores engagement i Better Cotton-initiativet er med til at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Miljøbevidsthed, kvalitet, design og funktionalitet – du får det hele med iklædt grå hættetrøjer med lynlås. Vælg det snit, der matcher dine præferencer. Cropped eller hellang. Du styler dine hættetrøje til anledningen, så sport og hverdag kan nydes med blødhed og pasformer, som sidder lige i skabet. Nyd lynlåsens fleksibilitet og tag din træning et skridt længere.