alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grå bukser

 
[148]
Pris
149 kr. - 2.459 kr.
1492459
1 / 4
Side:af 4

Grå bukser: en ikonisk farve i en variabel nuanceskala

En farve, der altid har været forbundet med joggingbukser. Grå er standardfarven på massevis af sportsbukser. Den stilsikre og minimalistiske helfarve danner rammen om dine sportslige udfoldelser og dine fritidsbeskæftigelser. Den praktiske og lidt konservative farve kan matches med alt. Sæt den sammen med et par hvide sneakers til hverdag, eller kombinér med skarpe løbesko. Du kan være aktiv for fuld skrue og lade AEROREADY stå for svedtransporteringen. Så vil dine ben holdes tørre under dine performances. Lysegrå, mørkegrå eller en tone et sted i midten. Vælg selv din yndlingsgrå og lad pasformen føre dig gennem træningssessions med fri bevægelighed. Lækre grå bukser med blød isoli på bagsiden højner komforten maksimalt, når du er aktiv eller slapper af. Talje-elastikker og løbesnore er din optimale mulighed for at spænde bukserne tilpas. Ribopslag holder bukserne på plads, så stoffet ikke forstyrrer dine ben ved boldomgang.

Grå bukser med bæredygtigheden i top

Fokus på genanvendelighed ligger adidas nær. Det gælder naturligvis også med grå bukser. Som en del af Better Cotton-initiativet arbejder vi for at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Tag dine grå bukser på i alt slags vejr. UV-beskyttelse danner skjold mod de varme stråler. Står den på skiftende vejr sørger vandafvisende overflader for løbeture under byger. Grå bukser med bæltestropper forbereder dig på golftræning med et matchende bælte. Grå og chinos er den perfekte kombination til et pænt formelt tvist, der også sender dig velklædt afsted i fritiden. Fuld længde, kort længde eller noget imellem. Praktiske lommer lader dig opbevare dine småting, så du kan lade din største taske blive hjemme. Mesh-paneler er skabt til komfortabel ventilering, der holder temperaturen på rette niveau. adidas-logoet skaber din tydelige sportsidentitet og lader ingen stå uvidende tilbage om dit tilhørsforhold. Dine nye bukser gør forskellen, når formen skal vedligeholdes eller forbedres.