alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Frakker & Parkaer · Vinter

 
[31]

Hold dig varm og tør i en vinterparka fra adidas

Når vinteren banker på døren, betyder det farvel til sol og varme og goddag til kulde og blæst. Men der er ingen grund til at skulle fryse om vinteren, for med en vinterparka fra adidas er du sikker på, at du kan gå ud og nyde det sommetider rigtigt skønne landskab og naturen omkring og stadig holde dig dejlig varm. Nogle af vores modeller har indvendigt bælte, så du kan få lige præcis den pasform der passer dig bedst på din vinterparka. Generelt har de alle en stil, der gør, at du enkelt kan passe den ind til, hvad du ellers har i garderoben. Med en vinterparka har du et cool, men samtidig afslappet look og er klar til hverdagens udfordringer, også selv om det er koldt.

Flere fede detaljer i en varm vinter parka

Om sommeren er det skønt at kunne cykle en tur i shorts og korte ærmer samt lytte til musik. Det kan man naturligvis fortsat, også selvom kulden for alvor bider sig fast derude. I flere af varianterne er der for lommer med medieudgange. Så selv om T-shirten er udskiftet med en vinter parka, kan du sagtens stadig cykle eller gå rundt og fortsat høre musik, lydbog, podcast, eller hvad du vil, mens du er på farten. Hvis man ikke lige er til det med at smide en hue over hovedet eller måske bare har glemt den derhjemme, så er flere af modellerne med vindtætte hætter, så man nemt og enkelt kan trække den over hovedet og ikke gå og fryse om ørerne i vinterkulden. Der kan også findes udgaver af vores vinter parka med høj hals, så man rigtig kan pakke sig ind og holde sig varm hele vejen op. Ud og nyde det frostklare vejr!