alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Forum

 
[48]
Forum er ensbetydende med ikoniske sneakers, der giver dig rig mulighed for at udtrykke din smag og unikke personlighed. Leg med dit look og oplev en suveræn følelse af komfort, samt en optimal støtte.
Originals Sort Forum Low skoOriginals Sort Forum Low sko

Forum Low sko

Originals

Bliv en del af et stiligt Forum

Moderne materialer og en historisk arv. Det er præcis det, som du kan forvente af de ikoniske Forum sko hos adidas. Her er nemlig tale om designs, der i årtier har gjort indtryk på sneakerheads overalt i verdenen. Det betyder, at du stadig kan nyde synet af de rene linjer og det klassiske x, der har været et kendetegn for Forum i årevis. Med det sagt, så kan du naturligvis regne med, at de mange sneakers er lavet af slidstærke og funktionelle materialer. Det er med andre ord moderne fodtøj, der hylder sin rige historie samtidig med, at de sikrer en utrolig ydeevne.

adidas Forum sneakers er for alle

adidas Forum sneakers kan nydes af enhver, der sætter pris på stiligt fodtøj og komfortable pasforme. Hos adidas kan du gå på opdagelse imellem de forskellige Forum designs, der blandt andet er præget af en utrolig alsidighed. Denne kvalitet kommer til udtryk i alt lige fra farver til behagelige materialer, der primært inkluderer luksuriøst læder og bløde tekstiler. Forum leverer en suveræn og vedvarende støtte, hvad end du løber, springer, eller stille og roligt bevæger dig igennem din dag.

Historie, bæredygtighed og æstetik

Det er de tre ord, der i dag kan bruges til at beskrive adidas Forum. Det er funktionelle sneakers, der forener æstetik med moderne bæredygtighed. Af denne grund vil du kunne finde spor af miljøvenlige initiativer overalt i de mange kollektioner. Et godt eksempel er Primegreen, der er en garanti for at designet er fremstillet af genanvendelige materialer. Find det par, der passer perfekt til dig, og skru op for den gode stil på en bæredygtig måde.