alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Forårsjakker

 
[109]
1 / 3
Side:af 3

Forårsjakker til den skønneste tid på året

Måske du har bemærket det, når du dyrker sport i det fri. Lærken synger og erantisser popper op hist og her. Den er god nok – forårsjakker er designet specifikt til årstiden. adidas klæder dig på hele året rundt og selvfølgelig, når vejret bliver mildere og lysere tider starter. Årstiden er som bekendt ikke kun sol og varme. Derfor er forårsjakker skabt til at kunne modstå skiftende vejrtyper. Blæst, regn og sol på én og samme dag er hverdagskost, men med det rette overtøj er det ingen sag at navigere i. Innovative teknologier giver dig nemlig beskyttelse, så du kan være aktiv udendørs ligesom du plejer. Fritid eller sport. Det er ligegyldigt, for du finder forårsjakker til det hele. Den vandtætte RAIN.RDY-teknologi holder dig tør fra første skridt. Vand kan nemlig ikke trænge igennem og samtidig vil du drage nytte af åndbarheden. Forseglede sømme kombineret med vindtæthed og PrimaLoft® klarer resten i form af varme og minimal vandabsorbering.

Indtag foråret med beskyttelse!

Omstillingsparat bliver du, iklædt en af de beskyttende forårsjakker. Afslappede pasformer og lette materialer gør det komfortabelt at være på farten. Det kan også være, du blot tager et break i hverdagen og nyder din jakke i fritiden. adidas forårsjakker er skabt med både mode og funktionalitet. Uanset om du hygger dig i storbyens gader, varmer op til fodbold, svinger golfkøllerne eller vandrer i de grønne landskaber, så sving en forårsjakke over kroppen og nyd den beskyttende skal-beklædning. Ovenikøbet kan du indstille din jakke, så den passer perfekt til dig og vejret. Justerbare snører, hætte, velcroluk om ærmerne og andre finesser gør dig beredt på de vejrskift, som vi alle også forbinder med foråret. Hele familien kan lade paraplyen og vinterjakken blive hjemme. Det er forår og du opnår fuld dækning i forårsjakker med vandtætte membraner, så du ufortrødent kan være aktiv på trods af byer og blæst.