alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

adidas Essentials

 
[919]

Essentials – til alle hverdagens udfordringer

Målet med Essentials-konceptet er at sikre, at du aldrig mangler tøj, sko og udstyr, så du får en ekstra hånd til hverdagens behov og udfordringer. Det gælder både, når du skal have lagt de sidste procenter til præstationen i træningscenteret, når kalenderen er så proppet, at du har brug for lidt ekstra komfort, eller når du må kaste dig ud i 100 meter sprint efter linje 5. Hverdagens uforudsete udfordringer er uforudsete. Så vær lidt forudseende, og sørg for, at du aldrig mangler noget, med Essentials fra adidas.

Udnyt det bedste fra sportens verden i din hverdag

Det store udvalg af det mest essentielle tøj og udstyr til hverdagen kan helt sikkert også hjælpe dig. Kollektionen er minimalistisk og moderne takket være bløde og behagelige materialer og er designet til at sikre, at du er klar til hverdagens udfordringer. I Essentials-serien finder du alt lige fra hættetrøjer, hyggebukser og andet loungewear til klip-klapper, sokker og tøj til de mindste.

Slap af som en sand atlet

Seriøse sportsfolk slapper også af ind imellem. Og det foregår selvfølgelig i tøj, som er optimeret til at give den optimale komfort og bevægelsesfrihed. Tøj og beklædning er med til at fremme restitueringen, og det gælder ikke kun professionelle atleter. Alle, som har en til tider udfordrende hverdag, fortjener at slappe af med Essentials fra adidas, som er skabt til netop dette. Der er en verden til forskel.