alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Bukser til crosstræning

 
[1]
Mænd Løb Grøn Training 3-Stripes Camo bukserMænd Løb Grøn Training 3-Stripes Camo bukser

Training 3-Stripes Camo bukser

Mænd Løb

Fri bevægelighed til løft og lunges med fleksible bukser til crosstræning

Tid til at teste din krop, styrke og kondition. Stærkere, hurtigere og mere eksplosiv. De strækbare adidas bukser til crosstræning bakker op om din sport og intense udfoldelser med deres 360-graders kinetisk konstruktion, der favner hver en bevægelse. Fra dybe lunges til kettlebells løftet højt over hovedet. Ingen udfordring er for stor, når du er iklædt elastiske cross training bukser med kompressionsform, som støtter op og holder alt på plads under træningen. Muskelvibrationer reduceret til et minimum, så du kan tage hånd om krop og led. Pasformen tilpasser sig dine unikke former via sømme, som svøber sig til kroppen. Er du klar til at rykke dine grænser og vise, hvad du dur til? Den intense sport taget til det næste skridt med alsidige og fleksible bukser til crosstræning fra adidas.

Styr på sved og gener iført fugtsabsorberende cross training bukser

Vær ikke bange for at få sved på panden. AEROREADY er teknologien, der hjælper dig på vej ved at holde sveden tilbage. De sublime fugtabsorberende crosstræning bukser holder huden tør, så du kan bevare fokus og give dig fuldt ud under intens træning. Nu er der absolut intet, der holder dig tilbage, når det sidste sæt med vægtstangen skal hives i hus. Komforten bevares fra start til slut med de klimaregulerende egenskaber og det lugthæmmende finish. Polygiene sørger for, at de friske fornemmelser varer ved - og det uanset hvor meget du skruer op.

De bæredygtige principper bragt til hverdag og træning

Nyd den gode samvittighed fra et par cross træning bukser konstrueret på baggrund af grønne principper. Mange modeller er fremstillet af genanvendt polyester for at minimere udledningen af skadelige emissioner og nedsætte ressourceforbruget. Små daglige tiltag kan gøre den store forskel. Derfor dyrker vi de bæredygtige principper og opfordrer dig til at hoppe med bølgen, når du springer i et par bløde, smidige bukser til crosstræning fra adidas.