alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Crazy

 
[3]

adidas Crazy 97

Ren nostalgi for basketballfans, men der er intet støvet eller gammeldags over disse adidas Crazy 97. Skoene repræsenterer et vaskeægte slam dunk - ikke blot historisk, men også når det kommer til det visuelle, det præstationsmæssige og det tekniske. Det er sko, der ikke ser sig tilbage, så du heller ikke behøver det. Designet er markant og modigt med referencer til det futuristiske. Den solide bølgede sål, de teksturerede riller og brugen af eksklusive materialer såsom læder og ruskind er kendetegnende kvaliteter for adidas Crazy 97. Logoet er placeret diskret foran og på siden, så man ikke er i tvivl om, at det er de ikoniske basketballsko, der er tale om. Til trods for, at skoene er udviklet til basketballbanens kampplads, giver de også lidt ekstraordinær kant til din samling af hverdagssneakers. Coolness og vovemod er nemlig indbegrebet af adidas Crazy 97.

Frygtløs fart over feltet

Selvom adidas Crazy 97 er proppet med detaljer og små finesser, er følelsen let, når man træder i et par. Det skyldes ikke mindst overdelene i adidas Primeknit, som er et smidigt, åndbart materiale, der smyger sig om din fod. Det giver en behagelig følelse af en sko, der sidder til, uden at klemme. Essentielt, når du skal bruge din koncentration på kampen. Sammen med Boost-mellemsålen, der er skabt til at tilpasse sig dig, sigter adidas Crazy 97 efter at støtte dine naturlige bevægelser. Det er sko, der fungerer som en organisk forlængelse af dig. Derudover sikrer avanceret støddæmpning og det innovative Torsion System, at du lander og sætter af korrekt og med den stabilitet, der er behov for. Det gør især en forskel, når der skal foretages skarpe retningsskift, og der skal fart over feltet. adidas Crazy 97 er derfor helt perfekt, når hvert et sekund tæller, og der skal reageres hurtigt på banen, så bolden kommer i nettet.

adidas Crazy

En fantastisk fusion af fortid, nutid og fremtid - det er essensen af adidas Crazy. Oprindeligt udviklet til basketballbanens intense kampplads, er disse sko skabt til at understøtte dine naturlige bevægelser. Når hver en millimeter tæller, er adidas Crazy 1 med til at generere den størst mulige effekt. Det er dog ikke kun på basketballbanen, at de eksklusive sko har sin eksistensberettigelse. Med et legesygt design og ekstraordinær komfort skriver de sig ind i en stolt streetwear-tradition, hvor kant og kækhed går hånd i hånd. En populær model, der bliver ved med at forny sig og forvandler sko til mere end bare funktionalitet.

En futuristisk klassiker møder moderne teknologi

adidas Crazy er især kendt for sit futuristiske look og smarte detaljer. Det være sig både i form af den markante bølgede sål, de strukturelle linjer og det finurlige spil mellem markante kontrastfarver. Detaljer, der tilsammen har skabt et sandt designikon. Brugen af forskellige materialer på strategiske placeringer understreger ikke blot bekvemmeligheden, men giver også en diskret aura af eksklusivitet. Kort sagt, kan man godt forkaste idéen om en støvet gammel klassiker - adidas Crazy 1 bruger kun det bedste fra fortiden og bringer det ind i en moderne ramme. Også når det kommer til teknologien. For moderne teknologiske finesser sikrer, at skoene ikke blot er stilmæssige pragtstykker, men også yder den bedst mulige støtte til dine fødder. Med innovativ støddæmpning skabes en super spændstighed og støtte. Samtidig er støddæmpningen udformet i behageligt letvægtsmateriale, så skoene ikke vejer mere end højst nødvendigt. Alt i alt er det derfor en utroligt organisk oplevelse at trække i et par adidas Crazy 1, som tilpasser sig og understøtter dine bevægelsesmønstre. Sammensmeltningen af moderne teknologi og stilmæssige finesser er ganske enkelt enestående, og resultatet taler for sig selv, når det kommer til både stil, funktion og komfort.