alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Condivo

 
[147]
1 / 4
Side:af 4

adidas Condivo er sportsmode med et stort modetvist

Du kender den med sikkerhed allerede. adidas Condivo-linjen, som har taget sports- og modeverdenen med storm. Serien har – ligesom alle de andre linjer fra os – et meget tydeligt formsprog og en klar signatur. Især ungdommens interesse for sporty mode har gjort adidas Condivo til populært hverdagstøj. Barn, teenager eller ung voksen? Stilen er lagt til masser af fedt fritidstøj, som får dig på bølgelængde med resten af ungdomsklubben. 3-Stripes er halveret, så de på grafisk vis giver ekstra spil på dit tøj. I stedet for at lade striberne løbe fuldt ud har vi valgt at afkorte dem, for at skabe et kontrastfuldt brud, som passer til ungdommens energi. De grafiske udtryk spiller maksimalt sammen med atletiske snit, der sender dig på strøget eller træningsbanen i komfortabelt sportstøj, som gør alt det bedste for din performance.

adidas Condivo: lad træningen starte i dit yndlingstøj

Fuld fart fremad og ud på nye eventyr. Du kan roligt skrue op for energien. Svedtransporterende AEROREADY hjælper med at holde kroppen tør, så du slipper for tunge og våde tekstiler. Du kan også trække i genanvendte materialer. Vi bruger nemlig affald fra strande og kyster, og transformerer det om til stærke fibre. Samtidig er vi med i Better Cotton-initiativet, som forbedrer bomuldsdyrkningen på globalt plan. Shorts, bukser, T-shirts eller træningsjakker. Du kan troppe op til træning i dit fulde outfit og vise de andre, hvordan bolden skal føres. Især fodboldbukserne er populære til både sport og fritid. De tætsiddende designs omkring underbenene giver dig de bedste betingelser, når du skal jonglere med bolden. Farvepaletten er bred i alle nuancer, så du kan bare vælge løs, afhængigt af dine præferencer. Fodboldstøvler, sneakers eller sportssko. Du kan matche adidas Condivo til det hele og blive klar til sport, eller hverdagens afslappende momenter.