alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Brun · Tøj

 
[68]
1 / 2
Side:af 2

Brunt tøj - moderne og klassisk på samme tid

Alle regnbuens farver – og mere til. Hos adidas kan du skille dig ud i dén tone, som matcher din smag. Virker brun tiltrækkende på dig, kan du pryde dit look med den. En klassisk 70’er farve har fået sin renæssance. Brunt tøj er i dén grad tilbage og i mange toner. Alle i hver deres smagfulde nuance, der gør det svært at vælge. Mokka, karamel eller kaffe. Svøb din krop ind i delikat brun og bliv klar til både hverdag og sport. En enkel brun del eller et komplet look. Brunt tøj fra inderst til yderst er både sporty og funktionelt. Blød isoli af 100 procent bomuld højner din træningskomfort. Takket være vores store engagement i Better Cotton-initiativet forbedres den globale bomuldsproduktion. Så kan du i det hele taget bære brunt tøj med bæredygtighed og genanvendte materialer i fokus.

Brunt tøj – vis personlighed med brun som basisfarve

Takket være vores alsidige kollektioner med brunt tøj, kan du snildt finde noget, som passer din smag og stil. Med en palet fra lysere creme over i mere orange efterårstoner, og alt midt imellem, bliver brun hurtigt blandt favoritterne. Funktionelle detaljer hele vejen rundt gør komforten vanedannende. UV-beskyttelse til de lyse timer og reflekser til de mørke. Eller FreeLift-teknologien, der er skabt til at holde din T-shirt perfekt på plads under hele kampen, så den ikke glider op og forstyrrer under hop. Giv dig i kast med lige det, der interesser dig. Elastan er din sikkerhed for strækbare materialer, så du kan træde den ekstra mil på cyklen eller nå den ønskede stilling i yoga. Brun står super godt alene, men har du nogensinde overvejet den med andre farver? Kollektionerne med brunt tøj er en øjenåbner til et ekstra pift til dit outfit.