alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Brune støvler

 
[41]

Stabilt fodfæste med skidsikre brune støvler fra adidas

Træd ind i en stilfuld verden af jordnære farver, der dyrker det minimalistiske look med kollektionen af brune støvler og brune sko fra adidas. Det solide farvevalg kombineres med en stribe skelsættende teknologier, så du kan gøre hvert skridt til en leg. Stealth® S1 er ydersålen i gummi, der sikrer et solidt fodfæste og sublimt greb selv når underlaget er kendetegnet af våde og glatte flader. Klassisk Dotty™ trædemønster hjælper ligeledes med til at sikre det stabile greb. En afgørende detalje, når vi taler lange vandreture i grønne omgivelser og udfordrende terræn. Nu kan du give dig hen til et givende udendørsliv.

Træd i en brun støvle med støddæmpende egenskaber

Vig ikke tilbage, når nye oplevelser under åben himmel venter. Stik i en brun støvle tilsat såler med støddæmpende egenskaber, så du kan passe godt på kroppens led i ujævnt terræn og på hårde flader. Foruden at afværge stød, er EVA-mellemsål sammensat af letvægtige materialer, så intet tynger under aktiv udfoldelse. Adiprene er de stødabsorberende puder ved hæl og bagfod, der skaber blødere landinger under et højt aktivitetsniveau. Nyd store mængder af energireturnering for hvert skridt med trendsættende Boost-teknologi. Ingen skader. Ingen trætte led. Kun ren velvære på vandre- og løbeture.

Bevar de friske fornemmelser med klassiske 3-Stripes

Når du skruer op for intensiteten og tempoet under vandre- og løbeture, er sved og fugt som regel en del af gamet. En brun sko med OrthoLite® lader dig være på forkant med lugtgener. Den innoverende indersål tilsat dine brune støvler reducerer væksten af mikrobakterier, så du efterlades med friske fornemmelser dagen igennem. Tag afsked med gener fra sure tæer og fødder, og sig goddag til nye afgørende teknologier, og det mens du er iført moderne designs tilsat klassiske 3-Stripes. Vi forener teknologi og design på nye trendsættende måder, så du får det bedste fra to verdener.