alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

adidas Briller

 
[12]

adidas Briller

Der er ikke noget bedre end, når solen står højt på himlen, og strålerne sender kaskader af lys og varme ned over landskabet. Men det kræver også de rigtige briller, hvis man skal begive sig ud i sollyset på komfortabel vis og samtidig beskytte øjnene. Disse adidas briller er et oplagt valg, når det gode vejr for alvor skal nydes uden at knibe øjnene anstrengende sammen - hvad enten det er på pisterne, på landevejene eller blot i den lokale park. Det varierede og yderst alsidige design sikrer, at du nok skal finde en ny yndlingsmodel blandt de kendte Wayfarer, Protean, Baboa eller Stivr-modeller. Et par cool adidas briller er unægteligt et stilet punktum, man ikke kan se bort fra.

Enestående komfort til dine øjne

Skridsikkert stel, ridsefrie glas, super holdbarhed og innovativ teknologi. Det er blot toppen af isbjerget. Brillerne fra adidas er berigede med små detaljer, der gør en kæmpe forskel for personen, der bærer dem. De er udformet i lette materialer, så man næsten ikke lægger mærke til, man har dem på. Justerbare næsepuder skaber ikke blot en perfekt fleksibel pasform, men forhindrer også den irriterende klemmen over næseryggen. Derudover er enkelte af adidas brillerne designet, så de kan bruges med korrigerende linser og passer dermed problemfrit ind i din hverdag.

adidas briller - indbegrebet af sporty coolness

De designmæssige detaljer forvandler for alvor disse briller til musthaves. Farvede glas, skarpt skårne linjer og indtagende retro-elementer er kendetegnende for adidas brillerne, som både understreger det personlige i din stil og gør den til noget helt unikt. Alsidigheden i brilledesignet gør dem perfekte til såvel udendørssport, strandturen eller festivalen. Og der bliver ikke gået på kompromis - hverken, når det kommer til stil eller komfort. Udfaldet er en ganske enestående og unik sammensætning af sporty coolness, tidløst design og luksuriøs kvalitet.