alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Babysko

 
[5]

Små fødder kan da også ligne en mesters, med vores babysko

De små skal have det godt og trygt og med det i tankerne er disse babysko fremstillet. De ligner hvad mestrene har på, men er fremstillet så de passer godt til små fødder, nysgerrige hænder og det faktum at babyer unægteligt bevæger sig anderledes end topatleter. Disse babysko er generelt lavet så de er bløde, her kræves en helt anden form for støtte end hos en voksen der skal løbe en maraton, spille 5 sæt eller spille 90 minutter plus tillægstid. Her er også brugt elastiske snørebånd, der virker bedre i forhold til små, sarte føder og måske ikke mindst små fingre, der gerne piller ved det de nu kan få fat i. De fleste af skoene kan du også gøre ekstra personlige med navn eller nummer på, der enten præges på siden af skoen, eller på remmen over foden.

Babysko har anderledes krav

Selvom disse babysko er fremstillet så de ligner de sko unge og voksne går med, så er de trods alt designet og fremstillet anderledes. Her genfinder man godt nok den meget genkendelige adidas 3-Stripes, også i Stan Smith versionen med de udstansede åndehuller. Men materialevalget er et andet i disse sko, for at sikre bedst mulig sikkerhed, komfort og greb for de små. Sålerne og tåstykket er også udformet så det passer til de bevægelser små børn nu engang laver, som adskiller sig drastisk fra hvordan vi bevæger os senere i livet, ikke mindst indenfor sport og idræt. I øvrigt passer disse babysko også perfekt til et lille fodboldsæt eller træningssæt. Så kan i virkelig vise hvor familiens interesser eller klub- eller holdloyalitet ligger. Tænk også bare hvor sødt det vil se ud, når i sidder og varmer op til eftermiddagens eller aftenens kamp på TV.