alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blå toppe

 
[23]

Bevægelsesfrihed og alsidighed med adidas' blå toppe

Med blå toppe fremstillet så de ikke bare er smarte at se på, eller have på, men også er smarte for miljøet, så er der mulighed for at finde alt det du kan bruge her. I videst muligt omfang er der, når der er brugt polyester, benyttet genanvendt polyester for at spare på emissionerne og resurserne. Den bomuld vi benytter, er også dyrket i overensstemmelse med de kriterier der er sat af Better Cotton-initiativet, for at sikre så bæredygtig en bomuldsproduktion som muligt, ikke bare for miljøet, men også for de mennesker som rent faktisk arbejder med det. Den blå farve du kan finde vores blå toppe i, varierer også fra det helt lyse, nærmest sarte og over til mere mørkeblå, eller marineblå, og det giver store muligheder når det gælder at kunne kombinere med andet sportstøj du måtte have allerede, eller er på udkig efter sammen med dette.

Blå toppe tilpasset dine behov

De blå toppe her er primært tilpasset til basketball og løb, eller endda til tennis. Disse blå toppe er skabt så du får den rigtige feel og komfort, samtidigt med at du er sikret en høj og ubesværet grad af bevægelsesfrihed. Snit og design er i høj grad også indrettet til dette, ligesom der er benyttet lette og luftige materialer, og adidas' specialudviklede, fugtabsorberende AEROREADY teknologi, som gør at du kan yde dit absolut bedste og stadig føle dig frisk, tør og godt tilpas. Dit sportstøj må ikke hindre eller forstyrre, men skal derimod understøtte dig bedst muligt, så du kan yde dit absolut bedste, hele vejen. Dette opnår du med disse produkter. Naturligvis er de også behagelige som en del af et dejligt afslappet, casual look til din hverdagsgarderobe, hvor de kan passe perfekt ind til de varme sommerdage, og måske de lidt mere kølige dage kombineret med en undertrøje eller t-shirt.