alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blåt tøj

 
[1741]
Pris
67 kr. - 3.999 kr.
673999

Stilet og sporty blåt tøj til at nå nye mål

Din yndlingsfarve lige til at trække i fra inderst til yderst. Hos adidas går vi aldrig ned på farveskalaen. Blåt tøj i præcis den nuance, du elsker den. Til sport og hverdag. Skab dit eget lag, så sport kan dyrkes med perfekt kropstemperatur. Undertøj, mellemlag og yderlag lige som du vil kombinere dem. Sports-BH’er og underbukser i farven blå. Glæd dig over favoritfarven sammen med effektive teknologier. Svedtransporterende AEROREADY holder sveden væk fra huden, så du tør og komfortabel kan sætte nye mål og rekorder. Giv den gas både ude og inde med blåt tøj og masser af smarte teknologier. Lad ikke vejret slå dig ud, men stol på RAIN.RDY, der holder regnvand ude, når du træner løs under åben himmel. Himmelblå, koboltblå, havblå eller en helt fjerde tone. Blåt tøj får dig farverig gennem træning og fritid med adidas-logoet som din brand-markør.

Blåt tøj uden begrænsninger

Mode og funktionalitet mødes fra første syning. Blå tøj er din garanti for at komme behagelig gennem alle træningspas. Takket være et altomfattende sortiment bliver du dækket ind til alle sportsgrene. Tennisskørt, løbetights, badetøj eller en varm dunjakke. Blå er den smukkeste farve på al slags sportstøj. Masser af genanvendte materialer sætter fokus på bæredygtighed, som hos adidas er fremtiden. Blåt tøj i genanvendt polyester eller økologisk bomuld. Den positive forandring mærkes direkte på huden og i dén grad også på miljøet. Tag en dukkert i et par UV-beskyttende badebukser, løb stierne tynde i elastiske bukser med optimeret ventilation eller lyn en blå vinterjakke op på den næste kolde skitur. Blåt tøj rummer det hele. Refleksdetaljer for sikkerhed i det fri, hætte til blæsende dage og lynlåslommer, der holder dine private sager på plads. Den kølige og beroligende farve gør sig godt på alt tøj – du vil ikke fortryde dit farvevalg!