alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå bluser

 
[213]
1 / 5
Side:af 5

Holdbare, åndbare og komfortable blå bluser fra adidas 

Blå bluser i et væld af nuancer fra adidas. Den blå farve går aldrig af mode og passer til alle. Vores trøjer er skabt til dig, som har en aktiv livsstil og ikke vil gå på kompromis med fit, feel og komfort. Fugt - og svedabsorberende teknologi giver dig blå bluser, som ikke bare giver ekstra farve på en grå dag, men som holder din krop tør og regulerer din kroptemperatur dagen lang. Vores træningstrøjer i blå nuancer er perfekte til al slags sport. Fra den tætsiddende yogabluse, til den løse basketballtrøje og din nye yndlingsfodboldbluse. Vores meshpaneler giver ekstra åndbarhed og er placeret i siden og ved albuen. Dette giver ekstra komfort dagen lang. Når du har brug for ekstra support, giver vores kompressionsbluser dig den ekstra støtte, som giver dig power ved det sidste set i træningscenteret. De blå bluser følger din krops bevægelser.

Blå bluser med UV beskyttelse til udendørs entusiasten

Skal du opholde dig flere dage udenfor? Så har vi skabt lækre, blå bluser med UV beskyttelse. Så skal du kun bekymre dig om, hvor det næste eventyr går hen. Afslappede bluser i bomuld gør ikke bare din dag bedre, men er også med til at forbedre bomuldsproduktionen. Vi er medlem af Better Cotton Initiative, som forbedrer forholdene for producenter og bønder og samtidig sikrer højkvalitetsbomuld, som ikke efterlader unødvendige klimaaftryk. Du får også klassiske blå bluser med 3-Stripes, så du kan vise din sporty stil hele dagen. Vi har bluser som passer til alle lejligheder og de mange nuancer sikrer, at der er noget for alle. Falmende mønster giver et råt look, hvor den klassiske koboltblå giver dit look iøjefaldende kant. Til festival og festlig træning, har vi bluser med pangfarvede mønstre og logoer.