alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blå sandaler

 
[6]

Blå sandaler: sol og sommer i al evighed

Hav og himmel. Farven blå bringer minder om sommer frem. Perfekt til sandaler, når vejret skal nydes uden sokker på fødderne. God fodhygiejne er det bedste afsæt for masser af sport. Sved skal du ikke frygte, når du er aktiv i et par blå sandaler. De åbne looks er lig med åndbarhed og luftighed hele vejen rundt. Så du kan vandre i bjergene, dyrke strandsport eller slænge dig i en campingstol. Hos adidas er vi både specialister i design og funktionel teknologisk udvikling. Du får hele pakken, når du svøber fødderne i et par blå sandaler. Modstandsdygtige gummisåler med stødabsorberende effekt skaber velbehag, hvad enten du går på asfalt, sand, græs eller noget helt fjerde. Blå er farven, som både børn og voksne elsker – den perfekte kontrast til alle de klassiske farver i sandalsamlingen.

Blå sandaler tager dit farveentusiastiske hjerte med storm

Formstøbte såler kombineret med ergonomiske fodsenge giver dig den bedste følelse i fødderne. Blå sandaler er farvemæssigt og funktionelt skabt til at give dine fødder den bedste sommer. Justerbare remme og konturformede elementer i EVA-sålerne tilpasser sig dine fødders former optimalt. Brug dine blå sandaler på stranden, eller når vandløb skal forceres. Hav dem på i kano, på mudrede festivalpladser, eller når sommerens tordenvejr brager ned med skybrud. Vanddrivende såler og materialer, der tørrer på kort tid, giver dig fodkomfort – selv i våde miljøer. Har barnet i familien ikke snakket om andet end blå sandaler? Så passer modeller med velcroluk perfekt til de stadig voksende fødder. Sandalvejr i farven blå skaber ekstra kulør på looket. Den kølige farve passer perfekt til sommerens hede. Et adidas-logo fuldender designet, og vidner om din sporty tilgang til livet. Store som små fødder vil nyde godt af sålernes greb, når sommeraktiviteter skal indtages.