alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Blå · Rygsække

 
[33]
Pris
89 kr. - 749 kr.
89749

Blå rygsække - ud i det blå med rygsæk på

Forlad dit hjem med de vigtigste ting og tag på nye eventyr. Verden ligger for fødderne af dig, så giv den gas med sport, fritid, ferier og daglige ærinder. Blå rygsække er din makker undervejs, så dine sager er praktisk opbevaret. Du får det hele lige inden for rækkevidde. Med lommer her og dér, som du nemt kan komme til. Himmelblå, smaragdblå, marineblå eller en helt fjerde type blå. Blå rygsække er dit frie valg til funktionel og struktureret opbevaring. Nyd komforten fra de lette, gennempolstrede skulderstropper, der sammen med mesh på ryggen er lig med blødhed og ventilation. Du kan med velbehag vandre rundt i storbyen på sightseeing i høj solskin. Eller sprinte afsted på cykel på vej mod træningscenteret. Blå rygsække er skabt til alle dine aktiviteter. Og du altid kan have dine ting trygt og sikkert tæt på kroppen. Er du bekymret for byger undervejs kan du forlade dig på tasker med vandafvisende overflader.

Blå rygsække – masser af kolorit på dit taskedesign

I med madkassen og drikkedunken og gå i bæredygtighedens tegn. Vi følger trop med en rød tråd gennem fremstillingen af blå rygsække og bruger genanvendte materialer for at reducere resurser og emissioner. Ikke mindst i form af Primegreen, hvor der slet intet nyt plastik anvendes, så du kan bære en rygsæk i 100 procent genanvendte materialer. Praktiske sidelommer til drikkeflasken, udvendige rum med lynlås samt indvendig opdeling med separat plads til bærbar, bøger og skiftetøj. Skoledage, sportsdage og rejsedage. Blå rygsække er dit tornyster i yndlingsfarven. Måldimensioner og volumen lige som du vil have det. En dagstur eller længerevarende vandretur og træningsprogrammer - adidas passer til præcis dine præferencer. Sig på gensyn til guldklumpen, når han eller hun åbner skoledøren med alt det nødvendige på ryggen i en blå rygsæk. Eller rejs til en af Europas mange hovedstæder på en weekendtur med et af de sporty designs som følgesvend. Blå for sig eller sammen med andre farver - du bestemmer kombinationen.