alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blå nederdele

 
[21]
Pris
189 kr. - 799 kr.
189799

Vis dine talenter frem med svedtransporterende blå nederdele i stretch

Bring nye trendy dimensioner ind i din hverdag og opfrisk dit outfit med en farve, der vækker associationer til himmel og hav. De trendsættende blå nederdele fra adidas griber fat i tidens ånd og støtter op om dine aktive udfoldelser med stof, der leder sveden væk fra huden, så du forbliver tør, når det for alvor er tid til at give dig hen til din sport. Vis hvad du dur til iført en blå nederdel med sublim pasform leveret af løst til tætsiddende fit. Bevæg dig frit og fuldt ud med den innovative firevejs-stretch og de formsyede indertights. Det fleksible og strækbare stof giver mulighed for grænseløse bevægelser, mens de smarte indertights forhindrer, at du viser mere frem, end du har lyst til. Vælg dele, der frigør og går i et med dig og dine bevægelser.

Suppler garderoben med en bæredygtig blå nederdel der vækker gode fornemmelser

Tag de gode fornemmelser med dig, når du finder vej til tennisbane eller bymidte iført en skelsættende blå nederdel fremstillet af bæredygtige materialer. Better Cotton er samarbejdet, der værner om producenters vilkår og giver dig ansvarlig bomuld, der føles blødt og behageligt mod huden. Mere til polyester? Prøv en blå nederdel, der reducerer ressourceforbruget og mindsker udledningen af skadelige emissioner gennem brugen af genanvendt polyester. Det feminine look tilsat bæredygtige tiltag, så du kan fylde garderoben med god samvittighed.

Det feminine, rå, urbane og sporty - alt i en og samme blå nederdel

Find vej fra tennisbanen og de afgørende serve til byens hæsblæsende tempo og livlige gader. De blå nederdele fra adidas dyrker alsidigheden og kender ikke til begrænsninger. Få de kræsne til at sende sukkende blikke efter dig, mens du finder vej gennem byens gader iført en blå nederdel, der på en og samme tid dyrker det rå og feminine. Det urbane og det sporty.