alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gazelle i blå

 
[6]
Pris
239 kr. - 999 kr.
239999
Originals Blå Gazelle Vintage skoOriginals Blå Gazelle Vintage sko

Gazelle Vintage sko

Originals

adidas Gazelle i blå: lad ikonerne shine

Fremsynethed uden at gå på kompromis med fortiden. Hos adidas ærer vi meget af det, der var engang. Når sportssko med utallige årtier på bagen stadig vækker begejstring, bliver de naturligvis ikke gemt i arkiverne. I skal forkæles til fulde med ikonisk fodtøj. adidas Gazelle i blå venter på at komme ud og blive brugt. Så du med retrofødder kan vække minder i befolkningen. OrthoLite®-sålerne sikrer komfort ved hvert et skridt. Takket være åndbarhed og dermed et mere tørt og friskere fodklima. Blå er opkvikkende og frisk. En farve, du aldrig bliver træt af at kigge på. Helt på samme måde, som et blåt hav eller en smuk skyfri himmel. adidas Gazelle i blå giver mange valgmuligheder med én og samme sko. I kraft af en omfattende blå farvepalet. Støvblå, denimblå eller retroblå. Farven kan blandes op på alverdens måder og du vælger selv din yndlingsvariant.

Blå Gazelle – alt godt til dit sportsmodelook

Begiv dig ud i betonjunglen som en anden gazelle. Eller oplev naturen med komfort om fødderne. adidas Gazelle i blå oser langt væk af mode. Helt perfekt til nutidens krav om, at natur og by skal opleves uden at gå ned på det personlige udtryk og funktionaliteten. Flade og robuste såler sikrer dig et fantastisk greb på alverdens underlag. Nyd balancen på et skateboard eller placér fødderne stabilt på cykelpedalerne. Bløde ruskindsoverdele er signaturen over alle. Det ikoniske ruskind med 3-Stripes og farver er elsket af både børn, unge og voksne. Hvad er mere sødt, end junior i et par adidas Gazelle i blå? Eller mor og far i ens sko hånd i hånd langs marinaen. Uanset alder giver de vintage-prægede sko et ungdommeligt tvist, hvad enten de er matchet med jeans, kjoler eller sportsbukser. En lang og blød tunge samt snørebånd giver de optimale betingelser for perfekt pasform, så du kan være vild til sport, eller slappe af med behag.