alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Blå bukser

 
[223]
1 / 5
Side:af 5

Blå bukser er en sikker vinder til hverdag og træning

Du kan med garanti finde det rette par blå bukser hos adidas. Der er forskellige udgaver, nogle har lynlås i benene, nogle har en tætsiddende pasform mens andre er mere løse i det. Fælles for alle par de blå bukser er det dog, at de er dejligt behagelige at have på, og at de med deres sikre og elegante look kan anvendes både til hverdag samt til diverse træningstyper. Lavet i åndbart og hurtigtørrende stof, samt med luftgennemstrømning, så du er sikker på at føle dig godt tilpas uden at blive våd og klam undervejs i din træning. De blå bukser kan nemt og enkelt matches med diverse smarte t-shirts eller trøjer, og du kan derefter drage ud på eventyr.

Vær smart og stilsikker i blå chinos

Du kan med et par blå chinos fra adidas være den stilsikre og moderne person, der sender signalet til resten af kontoret om, at du har fuldstændig styr på dit outfit. Du kan også finde det helt rette par blå chinos, og tage en runde golf eksempelvis. For de sidder behageligt, de giver en god bevægelsesfrihed, blandt andet takket være den ekstra stretch der er i taljen, og du vil efter du har gået de 18 huller kunne nedlægge klubhuset med din selvsikre og smarte stil. Nogle af disse bukser er sågar med UV-beskyttelse, så du ikke skal bekymre dig om at få for meget sol, såfremt du spiller en runde golf i høj sol om sommeren. Hvis du er mere outdoor-typen, der skal finde de rette blå chinos til en vandretur og lidt udfoldelser i naturen, kan du også finde disse hos adidas. Der er også modeller med en vis belægning, der afviser vand i mindre doser, samt er forstærkede i knæene, så du frit kan udfolde dig på skrænter og andet i naturen.