alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blå bikinier

 
[11]
Girls Svømning Blå adidas x Classic LEGO® bikiniGirls Svømning Blå adidas x Classic LEGO® bikini

adidas x Classic LEGO® bikini

Girls Svømning

Kvinder Svømning Blå Sporty bikiniunderdelKvinder Svømning Blå Sporty bikiniunderdel

Sporty bikiniunderdel

Kvinder Svømning

Blå bikinier: lige fra sommerlandet til pool parties

Blå som himlen og blå som havet. Du vil gå i ét med den smukkeste natur iklædt blå bikinier. Den beroligende og kølige farve er helt perfekt til vandsport i mere end én forstand. Kombineret med vores teknologi vil du føle dig som en fisk i vandet. Klorresistent stof giver længere holdbarhed, hvis du ofte besøger en svømmehal. Samtidig udtørrer materialerne ikke. Vandsport i det fri under solens stråler fungerer også perfekt i blå bikinier. Husk solcreme på den bare hud – resten tager tekstilerne sig af. Blå bikinier med UV-beskyttelse holder dig nemlig beskyttet. Godt med elastan giver dig maksimal bevægelsesfrihed. Til at få dig optimalt frem i vand. Fold dig ud som en havfrue og lad blå bikinier sætte standarden for nye svømmetider. Eller læn dig tilbage på en badeferie og nyd den velsiddende pasform.

Blå bikinier – når mode og funktion smelter sammen

Kom i dit es i blå bikinier. Sammen med masser af bæredygtighed. Genanvendt nylon giver dig et miljøaspekt med bevidsthed om fremtidens generation. ECONYL®-garn er spundet af genanvendte fiskenet og andet skrottet nylon. adidas x Parley-samarbejdet skinner naturligvis også igennem på vores badetøj. Så emissioner kan minimeres ved at genbruge i stedet for at lave helt ny plastic. Blå bikinier i forskellige nuancer. Er du til kobolt, azur eller noget imellem? Du kan nyde godt af de smukkeste toner, når du bader, svømmer eller dyrker strandsport. Atletiske snit og bindestropper om halsen eller over skuldrene giver dig en behagelig pasform, så du kan nyde badning ude og inde uden at overdelen ryger op eller ned. Blå bikinier med adidas-logo stråler af sporty attitude. Tag din bikini på og mød op i en vinterbaderklub. Eller drag til et badeland og slap af i tropiske omgivelser. Du vil med sikkerhed for brugt din bikini hele året.