alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Blå bikini underdel

 
[2]

Bevæg dig hurtigt og frit i vandet med en blå bikini underdel fra adidas

Hvis du holder af en tur i bølgen blå eller en tur i svømmehallen, så er en blå bikini underdel fra adidas et must. Med en kropsnær pasform, er den nærmest designet til dig, som elsker aktiviteter med høj intensitet og gang i den i vandet. Det er som om at en tur til stranden, den friske luft og ikke mindst det dejlige hav bare løfter ens humør et par hak i vejret. Med en blå bikini underdel fra adidas er du klædt bedst muligt på til en tur på stranden. Samtidig er du takket være den indbyggede uv-beskyttelse sikret mod solens farlige stråler, ligesom de er fuldstændig foret, så du slipper for bekymringer, og i stedet kan bevæge dig frit og aktivt rundt. De kan bruges til forskellige sportsaktiviteter og kan passe til en lang række forskellige overdele, alt efter hvilket look du er på udkig efter.

Undgå slid fra klor med en blå bikini underdel fra adidas

Som regel kan det kraftige klorvand i svømmehallen eller poolen være lidt hårdt for badetøjet. Men med en blå bikini underdel slipper du for disse bekymringer og falmet badetøj. Vores modeller er fremstillet med Inifinitex Fitness Eco-stoffet, der modstår klorens slitage på badetøjet. Så kan du også anvende din blå bikini underdel næste sommer, hvilket også er sundt for miljøet. Da modellerne samtidig er fremstillet med genanvendt polyester for at spare ressourcer, kan du altså med god samvittighed hoppe i vandet eller kaste dig rundt på stranden og spille beachvolley, eller hvad du ynder at lave om sommeren. De blå biniki underdele er bløde og strækbare, sidder perfekt til kroppen og giver dig en dejlig behagelig følelse hele tiden, så du kan nyde sol, vand og sommer.