alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Beige bukser

 
[26]

Lyse og neutrale, blænder beige bukser ikke som hvide

Lyst tøj er pænt i mange situationer, men hvide bukser kan blive for meget, ja ligefrem blænde på en varm solskinsdag. Her kan beige bukser i stedet være et perfekt valg. En behagelig, lys, neutral farve som kan kombineres med det meste og som her findes i forskellige designs og udformninger, så du kan finde nogle både til decideret sport såvel som til afslappet fritidsbrug. Her findes de klassiske, løstsiddende modeller såvel som moderne, tætsiddende. Altså noget der kan matche forskellig smag, vise din individualitet. Det klassiske 3-Stripes design og Trefoil design findes også i dette udvalg og naturligvis har adidas miljøarbejde også fået plads i denne serie produkter, hvor du finder beige bukser med genanvendt polyester, med nedsat aftryk i miljøet. Det er jo ikke altid nok bare at se smart ud og have det behageligt, nogle gange kan lidt ekstra god samvittighed ikke skade.

Beige chinos til hverdag og sport

De forskellige designs og den lækre pasform på vores beige bukser gør også at modellerne er alsidige og lige så vel kan bruges til fitnesscentret eller ude på en løbesti,  som med en top, t-shirt, polotrøje eller sweater til det casual hverdagslook eller arbejdstøj. Som lidt ekstra er dele af udvalget her også fremstillet med økologisk bomuld, så miljøet dels er skånet for yderlige miljøgift og samtidig er der sparet på både vand- og energiforbruget. Jo mindre aftryk vi sætter på vores omgivelser, jo bedre og mere grøn natur bliver der at kunne tilbringe tid i for os alle, til at nyde en joggingtur eller en seriøs gang hiking. I øvrigt er beige bukser så kombinerbar en farve, at du sågar kan kombinere disse bukser med tappe i beige, men i en anden nuance, uden at få den ellers oplevede farvekollision ved det. Komforten er altid i fokus, så intet tynger, når nye præstationer skal nås.