alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tie dye

 
[59]
1 / 2
Side:af 2

Tie dye har fundet modeformen igen

I 60’erne blev tie dye forbundet med hippier og spraglet beklædning. Men farvekunsten har mange flere år på bagen. Hos adidas er vi vilde med farver og mønstre. Det afspejler vores DNA, som er energi og sport. Du kan slippe for at bøvle med farve, spande og en masse arbejde. Tie dye bliver nemlig serveret for dig – lige til at trække i. Det er moderne kunststykker i sig selv med prints på de helt rigtige måder. Trends kommer og går. Vi går naturligvis altid et par skridt i forvejen. Tie dye er set på sportsscenen globalt og du kan være aktiv med dit favorit batik-mønster på kroppen. Vi elsker at gå tilbage i arkiverne og tage det bedste fra dengang. Tvistet på en ny måde, så nutiden vises – uden at gå på kompromis med de originale rødder.

adidas tie dye – et farveflor til forskønnelse af dit look

Sport er aldrig kedelig. Det er sportstøj heller ikke. Tie dye er med til at sprede farveglæde og gode minder. Fitnesstræning, løb, svømning eller livsstil og fritidsbrug. Tie dye sætter kulør på alle sportsgrene. Farveteknikken fremhæver det ydre, så omverdenen kan vende blikke og se hvilken variant, du har valgt for at udtrykke din stil. Det indvendige er lige så unikt. Genanvendte materialer sætter fokus på miljøet med reducering af emissioner. Og du vil føle blødheden mod huden. Sammen med tilpas elasticitet, der giver tøjet en uundværlig strækbarhed. Batik-prints er vejen frem, hvis du også er vild med de sjove mønstre, der både er planlagte og tilfældige på samme tid. Vi har gang i den store farvemikser og slutresultatet er altid spændende. Tie dye er en klassisk teknik, som både gør tøjet unikt hver for sig, og samtidig har det bombastiske og eksplosive udtryk tilfælles.