alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Udsalg af badesandaler

 
[35]

Udsalg af badesandaler i lækre materialer og designs

Vores udsalg af badesandaler her omfatter en række lækre badesandaler, der er designet, så de er lette, behagelige og hurtigtørrende. De er ligeledes fremstillet i en enkel slip-on-konstruktion, så de er nemme at få på, når du træder ud af vandet. Samtidigt er de fleste af sandalerne skabt således, at du sætter dine fødder ned i en ekstremt behagelig fodseng i Cloudfoam, som samtidig sikrer din fod et fast greb og støtte, så du bedre holder balancen og ikke glider så let.

Outlet med badesandaler med valgmuligheder til sommeren

Dette er et adidas-udsalg med badesandaler. Det betyder naturligvis den samme kvalitet og det samme lækre design, som du er vant til fra adidas. De fleste af sandalerne kan nemt genkendes med de karakteristiske 3-Stripes. Farve- og stilmæssigt er der lidt for enhver smag med farver og designs, du kan kombinere med de meste, du måtte finde i din sommergarderobe, til sommerhuset eller svømmehallen. Det handler om ikke bare at give din fødder velbehag, men også give dig et tilbehør, som du kan mixe og matche med det meste. Uanset om du er til frække kontraster eller mere diskret farvekoordinering, så er der muligheder at gå efter her.

Udsalg til svømmehallen eller sommeren

Sandalerne sikrer dig et sikkert og behageligt greb, uanset om du bruger dem på svømmehallens hårde gulv eller i det varme sand. En ting er at se godt ud og have det godt, men det er jo nok så vigtigt også at føle sig sikker. I svømmehallen kan sandalerne også give netop dette, når det gælder hygiejnen. Udsalg og tilbud betyder jo heller ikke, at du skal gå på kompromis, men snarere at du her får endnu mere værdi for pengene, end du måske normalt ville få. Det er den kendte kvalitet til en reduceret pris i outlettet med badesandaler fra din sædvanlige pålidelige producent.