alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Badehætter

 
[4]
Pris
59 kr. - 119 kr.
59119
Svømning Sort adidas coated fabric badehætteSvømning Sort adidas coated fabric badehætte

adidas coated fabric badehætte

Svømning

Svømning Sort Silicone Logo badehætteSvømning Sort Silicone Logo badehætte

Silicone Logo badehætte

Svømning

Badehætter: dyk under overfladen med komfort

Diverse svømmetilbehør er skabt for at ruste dig til ture i vand. Ikke mindst badehætter, der beskytter håret. Du kender dem måske som svømmehætter, men funktionen er den samme. Formålet er at give dig mere komfort med dine svømmeaktiviteter. Hos adidas har vi sponsorerede svømmestjerner stående klar på skamlen til de største stævner. Det giver os en unik viden om behovene for svømmetilbehør på eliteniveau. Alle med hang til vandsport kan naturligvis få glæde af badehætter. Først og fremmest beskytter hætterne håret mod klorin og saltvand. Det kan være skrappe midler, der gør håret tørt, og irriterer hovedbunden. Især langhårede svømmere har brug for tilbehør til at holde håret på plads. Som svømmer skal du undgå hår i øjnene, da det generer dit udsyn. En badehætte er løsningen, så du kan boltre dig over eller under overfladen uden forstyrrelser.

Svømmehætter er essentielt tilbehør til dine vandfornøjelser

Det er ikke kun hår og tilbehør, du beskytter, når du gør brug af hovedbeklædning til vandsportsbrug. De tætsiddende looks gør nemlig en masse godt for vandmodstanden. Færre forstyrrelser og glidende bevægelser er en del af bonussen ved at bruge svømmehætte. Blød og strækbar silikone er en garanti for en perfekt pasform. De slidstærke materialer sørger også for at holde dine svømmebriller på plads. Du kan skabe et helt personligt svømmelook med adidas badehætter. 3-Stripes og en fristende farvepalet med noget for enhver smag sender dig i vandet med mode på toppen af dit vandsportsoutfit. Vil du målrettet frem i vandet, så gør brug af alle de tilgængelige hjælpemidler. Det gælder også badehætter, der sammen med svømmebriller, sikrer dig et overblik frem mod bassinkanten. Undgå at svømme skævt og miste momentum under vand, når du har hovedbeklædning til at holde på håret. Vi hjælper dig alt det, vi kan – frem mod dine svømmemål!