alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Badebukser

 
[34]

Badebukser er dit svømmeoutfit ude som inde

adidas er til stede ved store svømmemesterskaber verden rundt. Vi er naturligvis også ved din side, når du vil nyde de våde elementer maksimalt. Badebukser er i de fleste tilfælde alt, der skal til, for at du kan hoppe i vandet. Når nu du bruger naturen som legeplads kan du lige så godt gøre det med omtanke. Badebukser fra adidas er fremstillet i genanvendte materialer, så miljøet skånes. Der er rigeligt med fiskenet og andet plastikaffald i havet og på strandene, og vi bruger det effektivt i kollektionerne. Ikke mindst i form af ECONYL®-garn, der kan bruges igen og igen. Er du typen, der synes, det er for koldt at vinterbade? Så kan du nyde indendørssvømning i et par badebukser med klorresistent stof. Uanset hvor du bader, så er du garanteret en vis procentdel elastan, så fleksibiliteten er i højsædet.

Nye mål i vandet med adidas badebukser

Hvilken længde er du mest til? De helt klassiske badebukser i korte faconer, eller badeshorts, der dækker noget mere? Det varierede udvalg sender dig i vandet, som du allerhelst vil. Uanset om du vælger de korte briefs og tights eller de lange shorts, så er du garanteret en perfekt pasform. Materialerne sidder tæt til kroppen, som et ekstra lag hud, hvilket der selvfølgelig er en mening med. Dermed generes du ikke af flagrende materialer, men kan gebærde dig som en ål i vandet med mindre modstand. Badebukser fylder ikke meget, så fold dem i sportstasken og gå i gang med swim-run, triatlon eller blot badehyggeture i fritiden. Vandland, spa, svømmehal, sø, soppebassin eller hav. adidas klæder dig på til lige det sted, hvor du vil have en dukkert. Vel og mærke i topkvalitetsmaterialer og det velkendte logo. Badebukser er din vej mod bølgen blå, så de intime dele er beskyttet optimalt.