alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

3-Stripes

 
[83]
1 / 2
Side:af 2

adidas 3-Stripes motiverer og inspirerer dig til at nå dine mål

Ligesom de fleste motionister og atleter går med drømme om at nå et bestemt mål, har du sikkert også et mål for øje. Et mål, som skal ende ud i måneders eller måske ligefrem års hård og intens træning. Lad det være til vands eller til lands - du har brug for en evig motivationsfaktor, som kan få dig op af sofaen og i gang med din træning. 3-Stripes, de tre skrå striber af forskellig længde, danner en trekant og symboliserer et bjerg. Produktserierne, som 3-Stripes indgår i, henvender sig typisk til professionelle atleter, der vil opnå det umulige. De vil bestige "bjerget", som metafor for den udfordring, som de står overfor, når de skal træne sig op til at blive verdens bedste inden for deres sport. Heldigvis er størstedelen af produktserierne også tilgængelige for almindelige motionister og andre amatører, som også tør drømme om store sejre.

adidas 3-Stripes er mere end blot hård træning

Når du har givet dig selv 100%, er du klar til at trække i dejligt blødt og tilpas løstsiddende tøj, som du kan føle dig afslappet i. De ikoniske adidas 3-Stripes pryder også tøj, du kan restituere og pleje dine ømme muskler i, så du kan blive klar til det næste benhårde træningspas. Ikke nok med at du kan slappe af i tøjet, du kan også blande det med dit hverdagstøj og give det sporty karakter. På trods af at 3-Stripes også er kendt for det klassiske og tidsløse design, samarbejder flere kendte tøjdesignere med adidas om at skabe moderne og nutidige produktlinjer, så du kan følge med tiden og de nyeste trends. Og det er ikke kun voksne, der kan få glæde af de berømte striber. Børn helt ned til småbørnsalderen kan også føle sig sporty og klar til hverdagens spil og leg.