alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Bomberjakker til mænd

 
[50]
Sportswear Sort Essentials Logo sportstaske, largeSportswear Sort Essentials Logo sportstaske, large

Essentials Logo sportstaske, large

Sportswear

Fitness Og Træning Sort EP/Syst. DB35Fitness Og Træning Sort EP/Syst. DB35

EP/Syst. DB35

Fitness Og Træning

1 / 2
Side:af 2

Du behøver ikke pakken stilen væk til vinter med adidas bomberjakker til mænd

Bomberjakken er den ideelle jakke. Den blev skabt i 1940'erne til piloter, som skulle kunne holde sig varme ved de faldende temperaturer og og beskytte piloterne mod elementerne. Med adidas nye og moderne bomberjakker til mænd får du god isolering, klassisk stil og en minimalistisk silhuet, alt sammen i lækre materialer. Det er nemt at parre bomberjakken med resten af din garderobe. Den klassiske bomberjakke lukkes med lynlås, kommer i stilrene farver og har et flot, rummeligt snit. Det gør den nem, at sætte sammen med de afslappede hverdagsjeans og det er også enkelt at tilføje lidt street coolness til habitbukserne. Sæt dem sammen med dine yndlingssneakers for et gennemført look.

Brug bomberjakker til mænd som baselayer, for ekstra varme

adidas har kreeret bomberjakker som fungerer som både jakke og baselayer. Jakkerne holder dig varm til og fra alle dine gøremål og i de koldere måneder kan du bære dem under din vinterjakke. Dette åndbare stof gør det nemt for kroppen at komme af med sveden, så du holder en behagelig temperatur hele dagen. Bomberjakken er ikke en del af en trend, det er en tidløs jakke som har været populær i over 50 år.

Fra streetstyle til performance-wear

adidas kollektioner har alt hvad hjertet kan begære. Vores jakker er den perfekte tilføjelse til dig, som gerne vil møde dagen med alt hvad den har at byde på - selv på de kolde dage. Træd udenfor og tiltræk dig opmærksomhed for dit gennemførte streetlook. Bomberjakker til mænd er en af de mest populære jakker, da de sammensmelter den millitære praktikalitet med det civile hverdagssnit. Med jakkens rige historie som har rejst fra piloterne til punkmiljøet og op til i dag, er bomberjakken en ikonisk beklædningsgenstand.