alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennis

 
[285]
1 / 6
Side:af 6

Skal dit outfit have matchbold?

Din indsats på banen bliver bare bedre, når udstyret er på plads. I vores sortiment af tøj, tilbehør og sko finder du alt det, du skal bruge, til at blive så god som muligt til tennis. Tennisudstyr fra adidas er lavet af åndbare og fugtabsorberende materialer, der både optimerer dit spil og dit look og sørger for, at du ser godt ud, når du giver den gas på banen.

Undgå fodfejl med de bedste fund fra adidas

Det kræver et skarpt blik og hurtige reflekser at dominere tennisbanen. Derfor er det rigtige fodtøj vigtigt på banen, når den første serv flyver gennem luften. Gennem tiderne har de største tennisstjerner vundet vigtige turneringer i deres tennissko fra adidas, og den dag i dag er de ultrapopulære Stan Smith-sko, som er opkaldt efter tennislegenden fra 1970’erne, stadig en del af vores sortiment, fordi god kvalitet og holdbarhed aldrig går af mode.

Dyrk tennis og trends på samme tid

Tennis er en sport, der kræver både disciplin, styrke og smidighed. Derfor skal dit outfit være designet til både at være behageligt og slidstærkt, uanset om du spiller tennis som en hobby eller på fuldtid. Med det store udvalg af tøj, sko og tilbehør fra adidas kan du dyrke tennis både som sport og som trend med vores moderigtige univers af T-shirts, klassiske nederdele og skridsikre sko. I sortimentet finder du både de klassiske plisserede nederdele, der giver fuld fleksibilitet, og vores behagelige og fugtabsorberende T-shirts, der findes i præcis de farver, du leder efter.