alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Adizero-løbesko

 
[33]

Adizero-løbesko til det lange eller korte løb

Adizero-løbeskoen er en moderne, højteknologisk løbesko, som er skabt til at bære dig gennem det lange løb. Med sin lette konstruktion i ultramoderne, bæredygtige materialer og den specielle Lightstrike Pro-støddæmpning er Adizero et godt valg, der giver lette og fjedrende skridt, uanset hvordan din løbestil er. Uanset om det er korte og lange distancer, almindeligt motionsløb eller sprint, du løber, så passer Adizero-løbeskoen til din fod og yder støtte og komfort. Adizero-løbeskoen er desuden godkendt af World Athletics i forhold til de nye retningslinjer. Så når du løber i et par Adizero-løbesko, har du et produkt på, som også bruges af førende topatleter.

Adizero-løbesko – moderne teknologi med mange praktiske detaljer

I Adizero-løbeskoen er der ikke gået på kompromis med kvaliteten: Den lette overdel i mesh er åndbar og sørger for, at din fod bliver ventileret, når du løber. Den er desuden lavet i genanvendt PrimegreenTM- materiale, der er bæredygtigt og med til at spare ressourcer. Pasformen er rummelig, og den lette Lightstrike-støddæmpning i mellemsålen understøtter foden på ethvert underlag og gør, at hvert skridt bliver fjedrende, uanset hvilken fart eller løbestil, du foretrækker. Skoen har en ydersål, som er lavet i Continental™-gummi, som er et slidstærkt materiale, der giver dig et godt greb i vejbelægningen.

Adizero-løbeskoen – et tidløst og slidstærkt design

Adizero-serien af løbesko er designet til at passe til begge køn. Designet er elegant, strømlinet og tidløst. Vælg derfor den farve, du bedst kan lide, hvad enten det er en feminin pink, som står godt til andre af adidas´ løbeprodukter, eller Adizero Pro-løbeskoen i det flerfarvede design. Uanset farven er teknologien den samme: en kombination af ultralette og højteknologiske materialer af høj kvalitet. Samtidig tager de hensyn til miljøet ved at være lavet af mindst 50 % genanvendt plast. Når du køber en Adizero-løbesko, er det derfor ikke kun din egen komfort, du vælger, du er også med til at tage et ansvar for miljøet.