alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Langdistance-løbesko

 
[42]
Mænd Løb Blå Adistar skoMænd Løb Blå Adistar sko

Adistar sko

Mænd Løb

Løb Blå SOLARGLIDE 6 skoLøb Blå SOLARGLIDE 6 sko

SOLARGLIDE 6 sko

Løb

FIND DINE LANGDISTANCE-LØBESKO FRA ADIDAS

Langdistanceløb handler om meget mere end at komme fra A til B. Det handler om brisen mod huden, rytmen i dine skridt og friheden på den åbne vej. Langdistance-løbesko fra adidas er præcisionsdesignede for at give dig ubesværet bevægelighed, så hvert skridt flytter dig let videre ind i den næste kilometer. De er skabt til og i samarbejde med atleter, der opnår utrolige præstationer. Vi har også lækre trail-løbesko til langdistance med maksimal støddæmpning til maksimal udforskning af naturen.

EFFEKTIVE LØBESKO TIL ALT SLAGS UNDERLAG

adidas’ løbesko til langdistance er skabt til at optimere effektiviteten, når du løber. Vores kulfiberfyldte ENERGYRODS giver letvægtsstivhed for at give et let og effektivt løb. Det ultralette LIGHTSTRIKE PRO giver støddæmpning til hvert skridt med tre lag af vores mest slidstærke skum, der hjælper dig med at holde energien oppe i længere tid. Vores trail-løbesko til langdistance har en pudeblød støddæmpning i let EVA og er designet til at holde dig i gang. Deres Continental™ Rubber-ydersål giver exceptionelt greb på rødder, sten og jord, mens den specialkonstruerede mesh-overdel har optimal zoneinddeling for at give åndbarhed, stretch og en tætsiddende pasform. Vi har de sko, du har brug for, når der rigtig skal løbes langt!

LANGDISTANCELØB – SELV NÅR DET ER KOLDT

Uanset om du løber i en gruppe eller for dig selv, er der intet som den gode følelse man får af at løbe. Én ting er sikker: Komfort og støtte er altafgørende for at maksimere din daglige løbetur. Lad ikke den faldende temperatur holde dig fra din lange løbetur. Vores langdistance-løbesko med COLD-RDY-teknologi hjælper med at holde dine fødder varme og veltilpasse kilometer efter kilometer. Overdelen i mange af vores sko er desuden fremstillet med en række genanvendte materialer, så du kan løbe langt i naturen og for naturen.