alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løb · Sko · Langdistance

 
[83]
adidas Adistar-skoene er inspireret af idéen om evig bevægelse. De er blevet testet over 4.500 km og beskytter hælen ved landing, mens overdelen støtter foden. Land blødt og skub dig selv fremad med en mellemsål i dobbelt densitet samt en støttestruktur, der hjælper med at tage dig længere.
Man and woman running together with the adidas Adistar running shoe
Side view of woman running with adidas Adistar running shoe

"For at komme længere skal en løber finde det perfekte tempo. Det er virkelig en kunst at have den slags kontrol. Så vi lavede Adistar-skoene til én ting: lange, langsomme løb."

Simon Lockett, adidas

1 / 2
Side:af 2