alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Letvægts løbesko

 
[240]
1 / 5
Side:af 5

Flyvende fornemmelser iført letvægts løbesko med sublimt fit

Tilfør dit liv og din træning flyvende fornemmelser med letvægts løbesko fra adidas. Sko af mindre vægt kan føre til et øget tempo og langt bedre præstationer på løbestierne. Jo mindre vægt du har at bære på, jo lettere vil det føles at nå i mål med de ekstra kilometre. Foruden løbeskoenes lette vægt, hjælper sømløs Primeknit-teknologi dig på vej til bedre løbeoplevelser. Tekstiloverdelen griber komfortabelt om din fod og giver et fast, støttende og strømpelignende fit. Nu er der intet, der holder dig tilbage, når det er tid til at efterlade dit aftryk på løbestierne.

En spændstig letvægt løbesko med et godt greb og afsæt

Kom godt fra start og sikkert i mål med letvægts løbesko tilsat spændstig Boost-mellemsål. Den letvægtige mellemsål absorberer stød og returnerer energi for hvert et skridt, du tager. Alt det så du kan tilbagelægge kilometrene sprængfyldt af energi og fuldt beskyttet mod stød. Den energireturnerende mellemsål er fastsat på en ydersål af Continental™ Rubber, som skaber et fast greb om underlaget og et godt afsæt, når du skal videre. Overlegen trækkræft suppleres af stabiliserende Torsion Spring, så dine skridt forbliver selvsikre og solide. Den intelligente mellemsål tillader din fod at tilpasse sig underlaget, så du kan føle dig sikker i hvert et skridt.

Specialdesignede løbemodeller bringer dig fra løbestien til bybilledet

Trendy designs bringer dig fra løbestierne til det travle bybillede og gadeliv. Tilsæt dine urbane letvægts løbesko et par jeans eller en oversized skjorte og tag del i det travle byliv. Alsidighed og komfort i fokus, så du ikke blot får en letvægts løbesko, der går i spænd med løb, men også gør sig fortrinligt til gåture, catwalks og shopping i gågader og stræder. Du har sikkert allerede styr på de nyeste tendenser, så valget er helt dit eget - lad dig blot inspirere af de mange lækre modeller.