alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Fodboldstøvler

 
[217]
Kvinder Fodbold Pink Nemeziz 19.3 Firm Ground støvlerKvinder Fodbold Pink Nemeziz 19.3 Firm Ground støvler

Nemeziz 19.3 Firm Ground støvler

Kvinder Fodbold

Fodbold Hvid Nemeziz.3 Turf støvlerFodbold Hvid Nemeziz.3 Turf støvler

Nemeziz.3 Turf støvler

Fodbold

1 / 5
Side:af 5

Opgradér din støvlesamling med Black Friday: fodboldstøvler

Der er mange, som er vilde med løbende at forny samlingen af fodboldstøvler i skabet. Det er en spændende verden, som konstant bliver opgraderet med den seneste teknologi, og dermed kommer der hele tiden nye sko til fodboldspillere. Derfor kan du med fordel nyde en ekstra god pris på Black Friday: fodboldstøvler og tilføje et eller flere par til samlingen.

Hvilke Black Friday: støvler til fodbold beskriver din personlighed bedst?

Når du spiller fodbold med dit hold, har du ofte ikke mange muligheder for at vælge farver, mønstre og design på overdele og underdele. Derfor er udvalget af Black Friday: fodboldstøvler din mulighed for at få din personlighed til at stråle endnu mere på banen. Din støvle fortæller meget om dig, når du vælger dine fodboldsko. Det kan være, at du ønsker at spille i den samme fodboldsko som dit store idol. Måske falder du for en bestemt farve. Uanset din motivation til valg af fodboldstøvler, er der et stort udvalg af Black Friday: støvler til fodbold, netop så du kan finde sko, der falder lige i din smag. Teknologi og underlag er vigtige faktorer, men det er ikke til at komme udenom, at det udvendige design ofte får det sidste ord.

Du kommer længst med dine adidas fodboldstøvler med den rette pleje

Hvor højt går du op i at passe og pleje dine fodboldsko? Ikke alene vil den rette omsorg bidrage til, at dine fodboldstøvler holder i længere tid, det vil også påvirke din selvsikkerhed og dermed resultaterne på fodboldbanen. Der er noget særligt ved at løbe ind på grønsværen med bogstaveligt talt strålende støvler fremfor slidt fodtøj, som har set bedre dage. Sørg derfor for at rense, tørre og at lufte dine nye støvler efter hver træning og kamp. Hvis du vælger en model i læder, anbefales det at give den en omgang læderfedt mindst én gang om måneden. Det er små tips og tricks som disse, der gør at du kan nyde dine Black Friday: fodboldstøvler fra adidas i så lang tid som muligt.