alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

adidas Adizero-kollektion

 
[177]
1 / 4
Side:af 4

ADIDAS ADIZERO HAR DET BEDSTE TIL LØBERNE

adidas Adizero-serien af løbesko er det ypperste løbere kan stikke fødderne i. De indeholder nogle af de bedste og mest avancerede teknikker, adidas har udviklet til at skabe nogle af de bedste, sikreste og mest behagelige løbe. Mesh-overdele giver den bedst mulige åndbarhed, ultrastøddæmpende løbesko med Lightstrike-støddæmpningen sikrer en god og energisk følelse, spændstige Boost-mellemsåler og såler er fremstillet af gummispecialisterne fra Continental™. Til sprint har vi Adizero-pigsko med sømløse overdele i Primeweave til hurtige, krævende bevægelser. Nogle modeller har også forfodsplade med pigge, der er har et godt greb i både banen og om din fod. Så kan du yde dit maksimale under alle forhold.

ADIDAS ADIZERO TIL DEN IVRIGE LØBER

Fra Adizero-kollektionen kan du finde dit komplette løbeudstyr med nogle af markedets bedste produkter, og med genanvendte materialer er der også sparet på ressourcerne og emissionerne under fremstillingen. Skoene findes i forskellige udformninger til varierende underlag samt forskellige typer løb og løbedistancer. Du kan vælge mellem en bred vifte af designs og farvekombination og skabe dit eget udtryk. Selvom du suser forbi i høj fart, kan du jo stadig se godt ud imens og ligne en mester, når du løber over målstregen.

NOGET TIL ENHVER SMAG

Hvad enten dit fokus er farve, stil eller komfort, kan du finde dine næste løbesko blandt Adizero fra adidas. Her kan du også finde sko til damer, herrer og børn – ingen skal snydes for det bedste. Adizero har også T-shirts, toppe, shorts og tights til løberen. For eksempel tøj med den åndbare og afkølende HEAT.RDY-teknologi og overdele med UPF 50+ UV-beskyttelse mod solens skadelige stråler. Polyesteren i tøjet er endda fremstillet af genanvendt plast.