alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Adizero

 
[132]
1 / 3
Side:af 3

adidas Adizero indeholder det bedste løbere kan få

adidas Adizero serien af løbesko er det ypperste løbere kan stikke fødderne i og de indeholder nogle af de bedste og mest avancerede teknikker adidas har udviklet til at skabe de bedste, sikreste og mest behagelige løbesko. Her er overdele i mesh for at opnå den bedst mulige åndbarhed, her er ultrastøddæmpende løbesko med Lightstrike-støddæmpningen for en god og energisk følelse, spændstig Boost-mellemsål og såler fremstillet af gummispecialisterne fra Continental™. Til sprint er her også pigsko, og med sømløs overdel i Primeweave, skabt til den hurtige, krævende bevægelse. Nogle modeller har også forfodsplade med pigge, mere eller mindre støbt til at have et godt greb i både banen og om din fod. Altsammen for at du skal kunne yde dit absolut maksimale under alle forhold. Ydermere kan du endda finde sko her til både damer, herrer og børn. Ingen skal jo snydes for det bedste. Du finder også T-shirts, toppe, shorts og tights til løberen her. Her finder du for eksempel den åndbare og afkølende HEAT.RDY teknik anvendt, ligesom overdelene typisk indeholder UPF 50+ UV-beskyttelse mod solens skadelige stråler. Som prikken over i’et er polyesteren i tøjet, fremstiller af genanvendt plast.

adidas Adizero og mere til den ivrige løber

Fra kollektionen med Adizero kan du finde og opbygge dit komplette løbeudstyr med nogle af markedets absolut bedste produkter, og brugen af genanvendte materialer betyder, at der er sparet på ressourcerne og emissionerne under fremstillingen af tøjet. Skoene findes i forskellige udformninger til varierende underlag samt forskellige typer løb og løbedistancer. Her kan du også vælge mellem en bred vifte af designs og farvekombination og på den måde skabe dit eget udtryk og stil. Selvom du suser forbi i høj fart, ja så kan du jo stadig lige så godt se godt ud mens du gør det og i hvert fald ligne en mester når du løber over målstregen.