alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Løbetrøjer til herrer

 
[167]
1 / 4
Side:af 4

Løbetrøjer til herrer forener pasform og komfort til fulde

Snør løbeskoene og træk i dit løbetøj til endnu en tur med konditionstræning og frigivelse af endorfiner. Overkrop og armhuler er steder, hvor sveden pibler og varmen stiger. Du kan dog uden problemer komme af med fugten takket være AEROREADY, der holder kroppen tør. Løbeture i kulde stiller andre krav til din trøje. COLD.RDY-teknologien hjælper dig komfortabelt i mål med ekstra vindisolering samt tilpas åndbarhed. Teknologier fra adidas står nærmest i kø for at tilpasse sig klimaet og din krops signaler. Løbetrøjer til herrer er din faste makker, når kilometer skal tilbagelægges uden at gå ned på komforten. Hold løbeformen ved lige året rundt. Før daggry og efter solnedgang skaber refleksdetaljer synlighed, som en ekstra sikkerhed på stier og landeveje. Genanvendte materialer sørger for blødhed fra start til slut. Det er omtanke for miljøet, så emissioner på verdensplan kan reduceres.

Løbetrøjer til mænd: kroppen vil arbejde under de bedste forhold

Hækkeløb på stadion i ultrakorte shorts og en løbetrøje uden ærmer. Der er garanti for fart i fuldt firspring med frihed til at udfolde dig. Løbetrøjer til herrer består af det hele. Dine løbepræferencer opfyldes hos adidas og vores livslange erfaring med sport. En model med korte ærmer er det klassiske look, du både kan bruge på de varme sommerdage, samt til indendørstræning på løbebånd. Er solen hård byder langærmede løbetrøjer til herrer på armbeskyttelse og UV-filtre, der kan modstå de skarpe stråler. Alt vejr er løbevejr. Hvad enten du bruger løbetrøjer til herrer som yderste eller inderste lag på dit løbelook. Du giver dig lige en ekstra kilometer, når adidas teknologiske magi i trøjerne viser deres værd. Kompressionspasform med muskelfastholdelse og reducering af vibrationer, eller løse designs med luftigheden i top. Elasticiteten opretholder dit velvære på hele turen, så løb altid bliver en succes.