alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Stella McCartney sports-BH’er

 
[16]
Kvinder adidas by Stella McCartney Grøn aSMC TPR BRA PKvinder adidas by Stella McCartney Grøn aSMC TPR BRA P

aSMC TPR BRA P

Kvinder adidas by Stella McCartney

Kvinder adidas by Stella McCartney Blå adidas by Stella McCartney TrueStrength Yoga Knit Light Support bhKvinder adidas by Stella McCartney Blå adidas by Stella McCartney TrueStrength Yoga Knit Light Support bh

adidas by Stella McCartney TrueStrength Yoga Knit Light Support bh

Kvinder adidas by Stella McCartney

Komfort og design forenes I adidas by Stella McCartney sports-BH’er

Designerne hos Stella McCartney har gennem flere år frembragt nogle af de smarteste og flotteste stykker påklædning og accessoires sammen med adidas, og det faktisk så du kan klæde dig i det bedste fra inderst til yderst. Her er BH’er, som ikke bare er designet til at se godt ud, men måske i endnu højere grad til at være komfortable og yde en god og behagelig støtte. Her er også BH’er designet specifikt til at give støtte og selvsikkerhed til kvinder efter en brystoperation, hvor kravene kan være specielle til en BH, specielt i forbindelse med fysisk aktivitet som træning.

Vigtig støtte og tryghed kombineret med det praktiske

Disse adidas by Stelle McCartney sports-BH’er er designet til at give dig optimal støtte og tryghed, uanset om du løbetræner, jogger eller på anden måde slår dig løs på en bane eller i et fitnesscenter. En teknik som AEROREADY™ er også med til at forbedre din komfort ved at lede sveden væk fra din krop og dermed sikre din komfort og beskytte din hud. Du finder BH’er beregnet til forskellig træningsintensiteter, så du får det, du har brug for – hverken mere eller mindre.

Vælg rigtigt, og yd og nyd længe fremover

Uanset om du skal have støtte til træning, også efter en mastektomi, eller til idræt på højt niveau, så kan adidas by Stella McCartney sports-BH’er yde den støtte og beskyttelse, du har brug for. Der er også typisk matchende shorts eller bukser til det komplette træningsoutfit. For at få længst muligt glæde af din nye BH, så sørg for at følge vaskeanvisningerne. De er udviklet til, at dit produkt skal kunne give dig glæde i absolut længst mulig tid og samtidig beholde farve, form og elasticitet. Nyd din sport og træning uden forhindringer.