alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sports-bh'er med høj støtte

 
[40]
Best for high impact workouts like running and HIIT.

BH'ER MED HØJ STØTTE

Bh'er med høj støtte er perfekte til højintensiv træning som HIIT, boksning, holdsport eller løb. De er designet til at stabilisere dine bryster, når du træner hårdt, og minimere stød, så du kan føle dig sikker og godt tilpas. Så du kan give den fuld gas i hvert afsæt og skridt.

Sports-bh’er med høj støtte og personligt fit styrker tilliden

Til de krævende sportsgrene. Til de intense udfoldelser, hvor løb, hop og tempo er en naturlig del af gamet. adidas sports-bh’er med høj støtte leverer fuld support, uanset hvilken aktivitet du begiver dig i lag med. De strategisk placerede skåle reducerer aktivt stød fra hop og andre intense bevægelser. Samtidig leverer de formstøbte skåle en personligt pasform, mens stabiliserende indsatser og justerbare stropper løfter op og yder ekstra støtte til alle kropstyper. Din krop er unik. Det faktum skal din sports bh med ekstra støtte selvfølgelig betone. Derfor er det ligetil og let at justere og tilpasse bh’en, så den harmonerer med dine personlige former. Polstrede skåle og stropper er tilføjet, så du kan træne med ekstra komfort. Boksning, løb, HIIT og cross. Træn igennem vel vidende, at det hele bliver, hvor det hører hjemme.

Tag kontrol iført en klimaregulerende sports bh med maksimal støtte

Høje benløft. Tunge vægtløft. Tempoprægede løbetur. Sved er uundgåeligt, men mulig at tage hånd om med en sports bh med høj støtte tilsat AEROREADY. Den skelsættende teknologi får bugt med svedgener ved aktivt at absorbere fugt fra huden. Resultatet er, at du holdes tør i takt med, at du skruer op for tempo og intensitet i din træning. De afkølende egenskaber og åndbare påsætninger i power-mesh tilsat sports-bh’er med høj støtte sikrer, at du kan give dig hen til de helt krævende bevægelser med fuld selvtillid.

Kompromisløs tilgang til miljø, look og performance

Gør noget godt for dig og miljøet ved at tilføre din træning en sports bh med ekstra støtte fremstillet af genanvendt polyester. Via genbrug reducerer vi forbruget af ressourcer og minimerer udledningen af emissioner. Ingen kompromisser. Hverken i produktion eller look. Elegante snit, sporty appeal og det rå og feminine kombineres, så du kan stå distancen, når det trækker op til storm, og din performance kommer på prøve.  

*Det er blevet rapporteret, at over 90 % af kvinder bruger en sports-bh i den forkerte størrelse. Coltman CE, Steele JR, McGhee DE (2018) "Which Bra Components Contribute to Incorrect Bra Fit in Women Across a Range of Breast Sizes? Clothing and Textiles Research Journal".