alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sports-bh'er med medium støtte

 
[66]
1 / 2
Side:af 2

Sports-bh’er med medium støtte overlader intet til tilfældighederne

Bevæg dit frit uden bekymringer. Det hele sidder, hvor det skal. De støttende adidas sports-bh’er med medium støtte viger ej for en udfordring. Pilates, vægtløft, løb. Der er fuld opbakning til din sport, så du kan give dig hen og nyde at få sved på panden. Tilpassende kompressionspasform favner dit bryst og støtter op alle de rigtige steder. Dobbelt lag power-mesh og banebrydende stropper med stabiliserende påsætninger overlader intet til tilfældighederne. Hop, spring eller hovedstand. Hvilken øvelse vil du kaste dig over? Vi er med dig hele vejen.

Styr på temperaturen med en sports bh medium støtte

For hver en bevægelse. For hver en sveddråbe. En sports bh mellem støtte bakker op om dine aktive udfoldelser med sine temperaturregulerende egenskaber. Fugtabsorberende AEROREADY får bugt med svedgener én gang for alle, så du kan holde dig tør uanset intensitet og tempo. Materialevalget centrerer sig om det åndbare, så din komfort bevares. Ventilerende indsatser i netstrukturen bringer ekstra luft og friske fornemmelser til din træning.

Giv dig hen til den enkelte detalje

Pull-over gør det ligetil at trække din sports bh med middel støtte over hovedet. Udtagelige skåle og indlæg giver dig mulighed for at tilpasse. Bryderryg styrker den frie bevægelse. Ingen stropper eller hægter, der generer og fjerner fokus fra din træning. Det er især en fordel for dig, der holder af de liggende øvelser. Sporty designs og vekslende farver giver rig mulighed for at lege med udtrykket. Læg dertil 3-Stripes og Trefoil, som gør dig til en del af adidas’ mangeårige historie.

Sammen gør vi en forskel for naturen

Gør en aktiv indsats for de bæredygtige initiativer. Sports-bh’er med medium støtte fremstillet af genanvendte materialer har en positiv effekt på miljøet. Via genbrugstilgangen minimerer vi forbruget af jordens ressourcer og mindsker samtidig udledningen af skadelige emissioner, så du kan købe ny sports bh medium støtte til garderoben med hjertet på det rette sted.

*Det er blevet rapporteret, at over 90 % af kvinder bruger en sports-bh i den forkerte størrelse. Coltman CE, Steele JR, McGhee DE (2018) "Which Bra Components Contribute to Incorrect Bra Fit in Women Across a Range of Breast Sizes? Clothing and Textiles Research Journal".